Στη φυλακή με την κατηγορία του βιασμού ο ΜακΛέμορ

ΜακΛέμορ

i

ΜάκΛεμορ/©Intime

Στη φυλακή με την κατηγορία του βιασμού ο ΜακΛέμορ

Χρήστος Τσάλτας 23:02 - 10.04.2024

Αντιμέτωπος με το νόμο στις ΗΠΑ είναι ο πρώην καλαθοσφαιριστής της ΑΕΚ, Μπεν ΜακΛέμορ που κατηγορείται στη χώρα του για βιασμό. Ο ίδιος βρίσκεται σε φυλακή του Όρεγκον και θα δικαστεί αύριο, Τετάρτη 11/4.

Ο Μπεν ΜακΛέμορ που στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕΚ, βρίσκεται σε φυλακή του Όργεκον. Η κατηγορία που τον βαραίνει είναι ο βιασμός α' βαθμού και ο ίδιος από το πρωί της Τρίτης περνάει τις ώρες του σε κελί.

Ο αθλητής είχε πάρει άδεια από τη Μπρεογκάν και ταξίδεψε στις ΗΠΑ τη Δευτέρα 9/4. Σύμφωνα με το Bleacherreport ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ θα δικαστεί την Τετάρτ 11/4. Εκτός από την κατηγορία του βιασμού του αποδίδονται οι πράξεις της παράνομης σεξουαλικής διείσδυσης πρώτου βαθμού και σεξουαλικής κακοποίησης δεύτερου βαθμού.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μούλτομαχ στο Όρεγκον είπε ότι συνελήφθη μετά από εκκρεμές ένταλμα από την κομητεία Κλακάμας.

Η καριέρα του στο NBA τον βρήκε να αγωνίζεται στους Κινγκς, Μέμφις Γκρίζλις, Χιούστον Ρόκετς, Λος Άντζελες Λέικερς και Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Ο πρώην αθλητής της ΑΕΚ εμφανίστηκε για τελευταία φορά σε αγώνα NBA κατά τη διάρκεια της εκστρατείας 2021-22 για το Πόρτλαντ.

Ήττα - σοκ για την Μπάρτσα πριν από τον Παναθηναϊκό: Ο ΜακΛέμορ τη «σκότωσε» μέσα στη Βαρκελώνη!
LIGA ENDESA

16:41 - 17.03.2024

Ήττα - σοκ για την Μπάρτσα πριν από τον Παναθηναϊκό: Ο ΜακΛέμορ τη «σκότωσε» μέσα στη Βαρκελώνη!

Εντός έδρας ήττα από τη Μπρέογκαν με σκορ 85-88 γνώρισε η Μπαρτσελόνα, πριν τη διαβολοβδομάδα της Euroleague στην οποία θα κοντραριστεί με Φενέρ και Παναθηναϊκό. Τη χαριστική βολή της έδωσε ένας πρώην παίκτης της ΑΕΚ, ο Μπεν ΜακΛέμορ με καλάθι στα 52'' πριν τη λήξη.

Η εξέλιξη αυτή δικαιώνει την ΑΕΚ η οποία προ μηνών είχε απομακρύνει τον ΜακΛέμορ, εξαιτίας της παραβατικής του συμπεριφοράς. Έδινε πολλά δικαιώματα, ξενυχτούσε και γενικά δεν τηρούσε τους κανονισμούς της ομάδας, με αποτέλεσμα να χάσει τη θέση του στο ρόστερ της ΑΕΚ Betsson.