Φωνάζει παρών στο Game 3 με την Βόννη ο Ουίλιαμς για το Περιστέρι

Φωνάζει παρών στο Game 3 με την Βόννη ο Ουίλιαμς για το Περιστέρι

Χρήστος Τσάλτας 22:31 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:01 - 15.05.2024

Ο Κένι Ουίλιαμς δεν αγωνίστηκε στο Game 2 της σειράς κόντρα στην Βόννη, ωστόσο θα ταξιδέψει κανονικά στη Γερμανία για τον «τελικό» πρόκρισης στο Final 4 του BCL.

Το Περιστέρι προσέφερε μια σπουδαία μπασκετική παράσταση στο κλειστό «Α.Παπανδρέου». Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη διέλυσε την Βόννη, με το εμφατικό 90-62 να αποτυπώνει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν στη διάθεσή τους τον Κένι Ουίλιαμς, ο οποίος χτύπησε στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του Game 1 της σειράς στην Γερμανία. Αυτός ήταν και ο λόγος που έμεινε εκτός, καθώς υπήρχε ο κίνδυνος υποτροπής του τραυματισμού του.

Παρ' όλα αυτά, στον... τελικό πρόκρισης την ερχόμενη Τρίτη (16/04, 21:00) ο Αμερικανός σουτέρ αναμένεται να φωνάξει παρών και να ενισχύσει την ομάδα του με στόχο την πρόκριση στο Final 4 του Βελιγραδίου. Μάλιστα δεν αποκλείεται για το λόγο αυτό να μην ρισκάρει ο κόουτς Σπανούλης τη συμμετοχή του στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου, απέναντι στον Άρη, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για την «μάχη» με την κάτοχο του BCL.

Στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν το Περιστέρι αναμένεται να έχει πλήρες ρόστερ, με φόντο την πρόκριση στο Βελιγράδι, κάτι που σε αυτό το σημείο αποτελεί και τον μεγάλο στόχο όλων στο «κυανοκίτρινο» στρατόπεδο.