Οριστικά στην ΑΕΚ ο Αγραβάνης ως το τέλος της σεζόν

Δημήτρης Αγραβάνης

i

© Intime

Οριστικά στην ΑΕΚ ο Αγραβάνης ως το τέλος της σεζόν

Χρήστος Τσάλτας 18:28 - 10.01.2024

Ο Δημήτρης Αγραβάνης θα φοράει τα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ ως το τέλος της σεζόν, καθώς οι δύο πλευρές κατέληξαν σε οριστική συμφωνία.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης θα φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ στο φίνις της σεζόν, ενισχύοντας σημαντικά την φροντ λαίν της ομάδας του Ζοάν Πλάθα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η Ένωση βρισκόταν σε ανοιχτή γραμμή με τον «Άγρα» τις τελευταίες ημέρες και πλέον η συμφωνία των δύο πλευρών κλείδωσε, έπειτα από συζητήσεις που υπήρξαν.

Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο υπήρχαν ενστάσεις που είχαν να κάνουν κυρίως με τον χαρακτήρα του παίκτη, ωστόσο αυτές κάμφθηκαν έχοντας λάβει εγγυήσεις για την παρουσία του εντός των τειχών στο διάστημα που θα φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα στο δεύτερο μισό της σεζόν 2023-24.

Και ό ίδιος ο Αγραβάνης άλλωστε έχει τεράστιο κίνητρο να επιστρέψει στη δράση και να δείξει πως έχει πράγματα να προσφέρει στο παρκέ. Για το λόγο αυτό άλλωστε δούλεψε πολύ σκληρά τους τελευταίους 2,5 μήνες, ώστε να μπει το συντομότερο δυνατό σε αγωνιστικό ρυθμό. Το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στο πόδι ήταν μεγάλο, όμως εκείνος έκανε τεράστια προσπάθεια στην αποκατάστασή του, με τον οργανισμό του να ανταποκρίνεται πολύ καλά.

Πλέον μετράει αντίστροφα για την επάνοδό του στη δράση, η οποία θα γίνει με την κιτρινόμαυρη φανέλα στο κλειστό των Λιοσίων. Η ΑΕΚ του δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψει στο προσκήνιο, υπό τις οδηγίες του Ζοάν Πλάθα, με τον ίδιο να ετοιμάζεται για το δικό του μεγάλο comeback.

Sportal Euroleague Show με Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Τετάρτης