Τέλος ο Σταρκς από τον Απόλλωνα!

Τέλος ο Σταρκς από τον Απόλλωνα!

Γιάννης Πάλλας 18:05 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:05 - 08.01.2024

Ο Τι Τζέι Σταρκς έχει «τελειώσει» για τον Απόλλωνα που αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του

Σε αναζήτηση παίκτη για την περιφέρεια βρίσκεται ήδη ο Γιάννης Χριστόπουλος στον Απόλλωνα, καθώς ο Τι Τζέι Σταρκς έχει «τελειώσει» οριστικά για τον Σύλλογο.

Οι Πατρινοί αποφάσισαν να προχωρήσουν στην λύση της συνεργασίας με τον Αμερικανό γκαρντ, προκειμένου να φέρουν έναν παίκτη που θα είναι έτοιμος για να παίξουν τα... ρέστα τους, για την παραμονή στην Stoiximan Basket League.

Ο Τι Τζέι Σταρκς αποχωρεί έχοντας αγωνιστεί σε μόλις 5 αγώνες πρωταθλήματος, όπου είχε 17.2 πόντους μέσο όρο, 3.2 ριμπάουντ και 4.8 ασίστ ανά αγώνα σε 28:50 λεπτά συμμετοχής.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος έχει βγει ήδη στην αγορά για τον αντικαταστάτη του Σταρκς, προκειμένου να καλύψει τους πόντους που ήδη λείπουν από την ομάδα, όπως φάνηκε και στα τελευταία παιχνίδια με αποκορύφωμα την αναμέτρηση με την Καρδίτσα εκτός έδρας.

Το προσεχές Σάββατο (13/1, 20:15, ΕΡΤ 3) ο Απόλλωνας υποδέχεται την ΑΕΚ σε μια δύσκολη αναμέτρηση, όπου ο τεχνικός των Πατρινών θα ήθελε να έχει στη διάθεση του ένα νέο παίκτη για να κερδίσει χρόνο στην αφομοίωση του από το υπόλοιπο σύνολο.