Ο Τρινκιέρι «άδειασε» τον Πάρκερ για τον Ποτσέκο

Αντρέα Τρινκιέρι

Ο Τρινκιέρι «άδειασε» τον Πάρκερ για τον Ποτσέκο

Γιάννης Πάλλας 17:03 - 08.01.2024

Ο Αντρέα Τρινκιέρι κατέκρινε τον Τόνι Πάρκερ για τον χειρισμό της υπόθεσης του Τζιανμάρκο Ποτσέκο

Η απομάκρυνση του Τζιανμάρκο Ποτσέκο από την Βιλερμπάν, συνδυάστηκε με απαξιωτικές δηλώσεις του προέδρου της ομάδας Τόνι Πάρκερ, ο οποίος λοιδώρησε τον Ιταλό προπονητή για τη δουλειά του στο σύλλογο.

Τον Τζιανμάρκο Ποτσέκο έσπευσε να στηρίξει δημόσια ο προπονητής της Ζάλγκιρις Κάουνας Αντρέα Τρινκιέρι. Ο τεχνικός της λιθουανικής ομάδας εξήγησε πως είναι δικαίωμα της διοίκησης να πάρει μια απόφαση απομακρύνοντας έναν προπονητή, ωστόσο δεν είναι σωστό να γίνονται δηλώσεις στα Μέσα Ενημέρωσης.

«Πιστεύω ότι ένας σύλλογος μπορεί να πάρει την απόφαση να αλλάξει προπονητή. Έχει αυτό το δικαίωμα. Ταυτόχρονα, πιστεύω ότι το να είσαι κύριος και το να μη λες πράγματα στα μέσα ενημέρωσης μπορεί πάντα να βοηθήσει. Δεν ξέρω την κατάσταση» δήλωσε αρχικά ο Αντρέα Τρινκιέρι.

Και συμπλήρωσε: «Δεν ήμουν εκεί. Αλλά ξέρω ότι μερικές φορές ο τρόπος του Τζανμάρκο Ποτσέκο μπορεί να είναι διχαστικός, γιατί είναι πολύ συναισθηματικός και τα δίνει όλα, και ό,τι και να πω δεν θα είναι το σωστό. Λοιπόν, είναι τέτοιου είδους προπονητής. Αλλά ποτέ δεν είναι καλό να εκθέτεις κάποιον στα Μέσα ενημέρωσης. Είναι κάτι που δεν θα έκανα, αλλά δεν είμαι ιδιοκτήτης ομάδας».