Τσαν: «Ενέργεια και σκληράδα για 40 λεπτά κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Ερντέμ Τσαν

Τσαν: «Ενέργεια και σκληράδα για 40 λεπτά κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Sportal newsroom 15:14 - 08.01.2024

Ο Ερντέμ Τσαν αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR (09/01, 21:15), υπογραμμίζοντας πως η Εφές θα πρέπει να βγάλει ενέργεια και σκληράδα.

Η δεύτερη «διαβολοβδομάδα» πλησιάζει στην Euroleague και ο Παναθηναϊκού AKTOR αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, σε ένα παιχνίδι που στόχος είναι η νίκη, για να παραμείνει σε τροχιά τετράδας.

Ο βαθμός δυσκολίας είναι υψηλός για τους «πράσινους», με την Εφές να έχει σαν στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, έπειτα από 5 διαδοχικές ήττες στη Euroleague. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να αλλάξει η εικόνα των τελευταίων αγώνων, κάτι που επεσήμανε και ο Ερντέμ Τσαν.

Ο Τούρκος προπονητής στάθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ και τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να βγάλουν ενέργεια σε όλο το 40λεπτο.

«Ξεκινάμε τη δεύτερη συνεχόμενη «διαβολοβδομάδα» με ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ξέρουμε ότι θα παίξουμε μπροστά σε μια πολύ δύσκολη ατμόσφαιρα. Θα πρέπει να διατηρήσουμε την ενέργειά μας και τη σκληράδα μας για 40 λεπτά», ήταν τα λόγια του Τούρκου προπονητή.