Αταμάν: «Μπορεί μετά τη διαβολοβδομάδα να κοιτάξουμε την αγορά»

Ο Εργκίν Αταμάν

Αταμάν: «Μπορεί μετά τη διαβολοβδομάδα να κοιτάξουμε την αγορά»

Ηλίας Λαλιώτης 17:26 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 19:07 - 08.01.2024

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για την αναμέτρηση που ακολουθεί για τον Παναθηναϊκό AKTOR απέναντι στην Έφες (9/1) και το ενδεχόμενο να ενισχυθεί η ομάδα του μετά τον τραυματισμό του Λούκα Βιλντόζα.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός AKTOR το επόμενο διάστημα, με τον ίδιο να τονίζει όμως πως κάτι τέτοιο θα εξεταστεί μετά το πέρας της «διαβολοβδομάδας».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

Για το ματς με την Εφές: «Ξεκινήσαμε τον δεύτερο γύρο στην Euroleague και είμαστε στην τέταρτη θέση. Έχουμε το πλεονέκτημα και τώρα στη "διαβολοβδομάδα" είναι πολύ σημαντικό για εμάς να είμαστε έτοιμοι τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά για τα ματς. Έχουμε τα προβλήματά μας, ο Βιλντόζα είναι εκτός, αλλά και η Εφές έχει έχει πρόβλημα με τον Κλάιμπερν που θα είναι εκτός και ίσως ακόμα ένας παίκτης. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να παίξουμε με συγκέντρωση, σε αρμονία με τον κόσμο μας που θα γεμίσει το γήπεδο. Είναι ένα πολύ επικίνδυνο ματς γιατί η Εφές έδειξε στο τελευταίο ματς με τη Ρεάλ ότι έχει ικανότητες. Η άμυνα θα είναι πολύ σημαντική κόντρα στην Εφές.

Για το αν το ματς έχει διαφορές με το πρώτο στην Τουρκία: «Στην Κωνσταντινούπολη κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι κόντρα στην Εφές. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε μέχρι και στην τελευταία κατοχή. Το φάουλ του Λάρκιν στο τρίποντο ήταν αυτό που έκρινε το ματς. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, με διαφορετική στρατηγική, είχαν και πολλούς τραυματίες παίκτες. Τώρα έχουν παίκτες που παίζουν πιο συνετά και περισσότερο στο στυλ που θέλει η ομάδα. Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι και για εμάς. Θα έχουμε τον Χουάντσο».

Για την κατάσταση των Σλούκα και Λεσόρ: «Ο Σλούκας έκανε προπόνηση και ο Λεσόρ έκανε μια μικρή προπόνηση. Δεν είχαμε και πολύ χρόνο, γιατί παίξαμε μόλις χθες το απόγευμα με το Περιστέρι. Πιστεύω θα είναι έτοιμοι και πρέπει να είναι έτοιμοι. Γιατί δεν έχουμε και τον Βιλντόζα και ματς λείπουν 27-30 λεπτά».

Για το αν θα πάρει παίκτη ο Παναθηναϊκός στη θέση του Βιλντόζα: «Αυτή στην στιγμή είμαστε στη "διαβολοβδομάδα". Μπορεί να κοιτάξουμε την αγορά. Θα το δούμε πιο μετά αυτό».