Πανηγύρισε μαζί με τον κόσμο της το «διπλό» στο Μαρούσι η ΑΕΚ

Πανηγύρισε μαζί με τον κόσμο της το «διπλό» στο Μαρούσι η ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 21:15 - 16.03.2024

Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη απέναντι στο Μαρούσι, στο κλειστό του Αγίου Θωμά και οι παίκτες του Ηλία Ζούρου είπαν το δικό τους «ευχαριστώ» στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.

Το σημαντικό βήμα που αναζητούσε η ΑΕΚ για μια θέση στην εξάδα έγινε. Η Ένωση επικράτησε του Αμαρουσίου στο κλειστό του Αγίου Θωμά και πλέον έχει τον πρώτο λόγο ώστε να πάρει εκείνη το εισιτήριο και να βρεθεί στο πάνω bracket,

Οι παίκτες του Ηλία Ζούρου επικράτησαν με 90-82 και πήραν την τρίτη νίκη τους μέσα στο 2024, σε μια εμφάνιση που ήρθε έπειτα από αρκετή ενέργεια στο αμυντικό κομμάτι, όπως ήθελε να δει ο Ηλίας Ζούρος από τους παίκτες του.

Η Ένωση δεν ήταν μόνη σε ακόμα ένα παιχνίδι μακριά από την έδρα της. Αυτό γιατί περίπου 100 φίλοι της ομάδας ακολούθησαν ως το Μαρούσι και στήριξαν ως το τέλος του 40λεπτου. Κάτι που δεν ξέχασε κανένας στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, όπως φάνηκε με το πέρας της αναμέτρησης.

Σύσσωμη η αποστολή πήγε προς το μέρος των φιλάθλων, για να πανηγυρίσει μαζί τους και να πει το δικό της «ευχαριστώ» για την στήριξη σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι.