Νοκ άουτ Νικολαΐδης και Χιλ για το Μαρούσι κόντρα στην ΑΕΚ

Αλέξανδρος Νικολαϊδης

Νοκ άουτ Νικολαΐδης και Χιλ για το Μαρούσι κόντρα στην ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 16:53 - 16.03.2024

Το Μαρούσι μετράει αντίστροφα για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ (19:00), με τον Νίκο Βετούλα να μετράει δύο σημαντικές απουσίες.

Μετά τη νίκη απέναντι στον Άρη, στη Θεσσαλονίκη, το Μαρούσι θέλει να διατηρήσει τον καλό ρυθμό του και να κοιτάξει ακόμα πιο ψηλά στην κατάταξη της Stoiximan Basket League. Η ομάδα των βορείων προαστίων υποδέχεται την ΑΕΚ, όμως τα προβλήματα ακολουθούν τον Νίκο Βετούλα.

Το Μαρούσι στο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League δεν θα έχει στη σύνθεσή του δύο πολύ σημαντικά κομμάτια του ροτέισιον. Ο λόγος για τους Αχμέντ Χιλ και Αλέξανδρο Νικολαϊδη, που έχουν τεθεί νοκ άουτ με προβλήματα τραυματισμών.

Ο Χιλ αντιμετώπιζε ενοχλήσεις στο πόδι τις τελευταίες 2 εβδομάδες και αυτός ήταν ο λόγος που δεν ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, για το παιχνίδι απέναντι στον Άρη. Ο Νικολαϊδης από την πλευρά του ταλαιπωρήθηκε από θλάση στην γάμπα. Το πρόβλημα τραυματισμού πέρασε, καθώς έχει κλείσει η θλάση πλήρως, όμως επειδή δεν πήρε μέρος σε καμία προπόνηση κατά τη διάρκεια της εβδομάδας κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί, ώστε να μην υπάρξει επιβάρυνση που θα τον έθετε για μεγαλύτερο διάστημα εκτός δράσης.

Έτσι, ο Πατρινός προπονητής του Αμαρουσίου αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με δύο σημαντικές ελλείψεις στην περιφέρεια. Θυμίζουμε ο Χιλ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, στα Άνω Λιόσια, όπου είχε πετύχει 40 πόντους στη νίκη της ΑΕΚ με 91-89.