Αμφίβολος ο Νικολαϊδης στο Μαρούσι ενόψει ΑΕΚ

Αλέξανδρος Νικολαϊδης

Αμφίβολος ο Νικολαϊδης στο Μαρούσι ενόψει ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 17:29 - 14.03.2024

Το Μαρούσι στρέφει το βλέμμα του στην αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ (16/03, 19:00), με τον Νίκο Βετούλα να περιμένει τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη ως την τελευταία στιγμή.

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Αμαρουσίου ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης απέναντι στην ΑΕΚ. Η ομάδα του Νίκου Βετούλα έρχεται με φόρα από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Άρη, στη Θεσσαλονίκη, όμως τα προβλήματα δεν αφήνουν σε ησυχία τους κιτρινόμαυρους.

Ο Άχμεντ Χιλ παραμένει εκτός δράσης με πρόβλημα τραυματισμού. Ο Αμερικανός σκόρερ δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί τις τελευταίες μέρες με την υπόλοιπη ομάδα και οι πιθανότητες να αγωνιστεί στο παιχνίδι του Σαββάτου δεν είναι με το μέρος της. Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που έχει να διαχειριστεί ο Πατρινός προπονητής τις τελευταίες μέρες.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια είναι από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες της ομάδας του Νίκου Βετούλα, βγάζοντας ενέργεια τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Ο διεθνής γκαρντ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο πόδι και για το λόγο αυτό ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα από την Τρίτη έως και σήμερα. Η κατάστασή του παραμένει αμφίβολη, με τον προπονητή του Αμαρουσίου να περιμένει έως και την τελευταία στιγμή για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και εάν ο εκρηκτικός γκαρντ θα είναι στη διάθεσή του.

Την ίδια ώρα στο κλειστό του Αγίου Θωμά αναμένεται έντονη παρουσία κόσμου στο παιχνίδι του Σαββάτου. Η νίκη απέναντι στον Άρη, αλλά και η εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια έχουν φέρει νέο ενδιαφέρον, με τον κόσμο του Αμαρουσίου να ετοιμάζεται να δώσει βροντερό παρόν στην αναμέτρηση.

Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Πέμπτης