Δύσκολα με ΑΕΚ ο Χιλ στο Μαρούσι

Άχμεντ Χιλ

Δύσκολα με ΑΕΚ ο Χιλ στο Μαρούσι

Χρήστος Τσάλτας 17:50 - 12.03.2024

Ο Άχμεντ Χιλ ταλαιπωρείται από τραυματισμό και οι πιθανότητες να αγωνιστεί στο παιχνίδι του Σαββάτου, κόντρα στην ΑΕΚ (15/03, 19:00) είναι λίγες.

Η νίκη κόντρα στον Άρη ανήκει στο παρελθόν για το Μαρούσι. Η ομάδα των βορείων προαστίων έδειξε και στο Nick Galis Hall πως έχει τη δυναμική για να κερδίζει αντιπάλους υψηλού επιπέδου στην επιστροφή της στα «μεγάλα σαλόνια».

Ο Νίκος Βετούλας επιβράβευσε τους παίκτες του με ρεπό την Δευτέρα, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Καστρίτη. Από την Τρίτη οι Μαρουσιώτες επέστρεψαν στη δράση, με προπόνηση στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Έτσι, ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, το οποίο αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Πατρινό τεχνικό, ο οποίος δεν έχει στη διάθεσή του τον Αχμέντ Χιλ. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Άρη, στη Θεσσαλονίκη, λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, ενώ στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας, δύο εβδομάδες νωρίτερα, αγωνίστηκε για μόλις 8 λεπτά, δίχως να μπορέσει να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Ο Βετούλας θα περιμένει την κατάσταση του Αμερικανού, ο οποίος είναι βασικό κομμάτι στο επιθετικό πλάνο της ομάδας του, με τις πιθανότητες ωστόσο να μην είναι με το μέρος του. Απέναντι στην Ένωση, άλλωστε ο Χιλ έκανε σπουδαία εμφάνιση, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, στο κλειστό των Λιοσίων, μετρώντας 48 πόντους και 7/15 τρίποντα.