Έπος: Η ΑΕΚ παρουσίασε τα καλάθια του ΜάκΛεμορ με Χρύσπα! (vid)

ΜάκΛεμορ

Έπος: Η ΑΕΚ παρουσίασε τα καλάθια του ΜάκΛεμορ με Χρύσπα! (vid)

Χρήστος Τσάλτας 12:16 - 22.10.2023

Έναν διαφορετικό και πιο καλλιτεχνικό τρόπο βρήκε η ΑΕΚ, μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok για να παρουσιάσει την παράσταση των 26 πόντων που πραγματοποίησε ο Μπεν ΜάκΛεμορ, με την Χρύσπα να έχει την τιμητική της.

Απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας ο Μπεν ΜάκΛεμορ ήταν ασταμάτητος. Ο Αμερικανός άσος, με 9 χρόνια θητείας στο ΝΒΑ, πήρε την ΑΕΚ BETSSON BC από το χέρι και την οδήγησε σε μια εμφατική και άνετη νίκη απέναντι στους Πατρινούς, χαρίζοντας πλούσιο θέαμα με την παρουσία του.

Κόντρα στην άμυνα της ομάδας του Νίκου Βετούλα ο ΜάκΛεμορ δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάνει το παιχνίδι του, μετρώντας 26 πόντους με 9/11 σουτ και 5/5 τρίποντα, ξεσηκώνοντας τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το βράδυ του Σαββάτου. Κάθε φορά που έπιανε την μπάλα οι φίλοι της Ένωσης περίμεναν κάτι καλό από τα χέρια του και αποζημιώθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο ΜάκΛεμορ γνώρισε την αποθέωση, δείχνοντας για πρώτη φορά την γκάμα του επιθετικού παιχνιδιού του, σε έναν αγώνα που η ΑΕΚ είχε ανάγκη τη νίκη, για να κάνει... σεφτέ στην Basket League. Με την εμφάνισή του, παράλληλα, άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια, με τον αγώνα κόντρα στην Ντινάμο Σάσαρι (25/10, 21:30) να βρίσκεται προ των πυλών.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της φρόντισε να παρουσιάσει το show του άλλοτε παίκτη των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, των Σακραμέντο Κινγκς και των Λος Άντζελες Λέικερς με έναν πιο... καλλιτεχνικό τρόπο.

Για την ακρίβεια, έβαλε τον κόσμο της ομάδας να... μετράει τα καλάθια του πρώην ΝΒΑερ υπό τους ήχους του γνωστού -και διαχρονικού- τραγουδιού της Χρύσπας, «Φεύγω για το επτά».

Το αποτέλεσμα, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, είναι απολαυστικό...