Εξαλλος ο Ζούρος στην κάμερα μετά την ήττα της ΑΕΚ Betsson: «Αυτό που γίνεται φέτος ειναι αστείο» (vid)

Εξαλλος ο Ζούρος στην κάμερα μετά την ήττα της ΑΕΚ Betsson: «Αυτό που γίνεται φέτος ειναι αστείο» (vid)

Χρήστος Τσάλτας 22:42 - 23.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:22 - 23.03.2024

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από το Περιστέρι στα Λιόσια και είδε τους παίκτες του Βασίλη Σπανούλη να παίρνουν την 3η θέση της βαθμολογίας και μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της, Ηλίας Ζούρος, ξέσπασε μπροστά στις κάμερες. Ο Έλληνας προπονητής σε έξαλλη κατάσταση επισήμανε ότι δεν πρέπει να παίζονται τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής σε διαφορετικές μέρες και στη συνέχεια αποχώρησε.

Μπροστά στις κάμερες ξέσπασε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Ζούρος, μετά την ήττα της ομάδας του από το Περιστέρι. Ο Έλληνας κόουτς διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής δεν έγιναν παράλληλα και στη συνέχεια αποχώρησε.

«Είναι γνωστό ότι είμαστε λίγο άτυχοι. Στο 5ο λεπτό τραυματίστηκε ο Νάιτ, ένας από τους καλύτερουτς αμυντικούς μας. Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε με δύο γκαρντ και να πιέσουμε. Κουραστήκαμε αρκετά, ο Κουζμίνσκας έπαιξε με πυρετό. Δυστυχώς δεν κερδίσαμε τι να κάνουμε», είπε αρχικά.

Σε ερώτηση για τη διαδικασία που μπαίνει η ΑΕΚ, αφού περιμένει να μάθει αύριο την τελική της κατάταξη, ο ίδιος ξέσπασε: «Η ΑΕΚ δεν μπαίνει σε καμία διασικασία. Για να ξέρουμε και να λέμε τα πράγματα σωστά, αυτό που γίνεται φέτος είναι αστείο. Δεν μπορεί να γίνονται ματς σε άλλες μέρες. Ματς που επηρεάζουν την κατάταξη, δεν γίνονται σε άλλες μέρες», είπε ο κόουτς της ΑΕΚ σε έξαλλη κατάσταση και αμέσως αποχώρησε.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην 6η θέση όμως έχει μια μόλις νίκη παραπάνω από τον Κολοσσό και τον ΠΑΟΚ, που αύριο αντιμετωπίζουν Μαρούσι και Καρδίτσα αντίστοιχα.

Στη συνέχεια, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, ο Ηλίας Ζούρος ανέφερε: «Συγχαρητήρια στο Περιστέρι. Τελικά μερικές φορές χρειάζεται και η τύχη. Όταν στο 5ο λεπτό τραυματίζεται ο καλύτερος αμυντικός μας (σ.σ. ο Νάιτ) και ένα σχήμα που είχαμε δοκιμάσει και πιστεύαμε ότι θα μας πήγαινε καλά. Ο Μπράντον Νάιτ τραυματίζεται και πηγαίνει στο νοσοκομείο γιατί είμαστε πολύ… τυχεροί. Ο Κουζμίνσκας ήταν να μην παίξει σήμερα. Ήρθε με πυρετό. Αγωνίστηκε. Θέλω να τον ευχαριστήσω για αυτό. Μας λείπουν οι ψηλοί. Άλλα πράγματα δεν θέλω να πω. Αυτό που θέλω να πω όμως και το λέω με κεφαλαία γράμματα, σε μία λίγκα που θέλει να λέγεται σοβαρή, να γίνονται άλλη μέρα, άλλοι αγώνες, που κρίνουν την 6η θέση. Αυτό είναι τουλάχιστον απαράδεκτο. Τελευταία αγωνιστική, τα ματς πρέπει να γίνονται την ίδια μέρα και την ίδια ώρα. Όπως καταλαβαίνετε, όταν κάποιοι γνωρίζουν το αποτέλεσμα, κάποια πράγματα μαγειρεύονται όπως πάντα, έτσι όπως πρέπεινα μαγειρευτούν για να κατατάξουν τις ομάδες όπως θέλουν και αυτό είναι ντροπή. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο της ΑΕΚ για την συμπαράσταση. Τους ευχαριστούμε ιδαιίτερα. Ζητάμε συγνώμη που δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ και πρώτα από όλους εγώ, γιατί αρχηγός είναι πάντα ο προπονητής. Προχωράμε. Κοιτάμε ψηλά. Μέχρι να τελειώσει η σεζόν πρέπει να παλέψουμε όσο μπορούμε περισσότερο και για ό,τι καλύτερο μπορούμε».