Προς αποχώρηση ο Μαυροειδής στην ΑΕΚ

Δημήτρης Μαυροειδής

Προς αποχώρηση ο Μαυροειδής στην ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 19:15 - 11.06.2024

Ο Δημήτρης Μαυροειδής βρίσκεται στη θέση του γενικού αρχηγού της ΚΑΕ ΑΕΚ, όμως οι πιθανότητες να συνεχίσει στην Ένωση δεν φαίνεται να είναι πολλές ενόψει της νέας σεζόν.

Το φετινό καλοκαίρι είναι έντονο στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, με τις αλλαγές να είναι πολλές σε όλα τα επίπεδα. Ο Ντράγκαν Σάκοτα ανέλαβε τα ηνία της ομάδας και θα είναι ο άνθρωπος που θα καθοδηγήσει την ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη για τη σεζόν 2024-25. Ο Σάλε γνωρίζει πολύ καλά τα κατατόπια και έχει ήδη σηκώσει μανίκια για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Οι αλλαγές θα είναι πολλές εντός της ομάδας, σε όλα τα επίπεδα, κάτι που ήδη έχει φανεί. Ο Γιώργος Χήνας αποχώρησε από την Ένωση, έπειτα από 14 χρόνια στην ομάδα και σε διάφορα πόστα. Ο μέχρι πρότινος GM της ομάδας δεν συνεχίζει στην Ένωση και πλέον ανέλαβε τη θέση στην Χάποελ Τελ Αβίβ, μετακομίζοντας στο Ισραήλ.

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Σάκοτα για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:39 - 10.06.2024

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Σάκοτα για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ κοιτάζει την επόμενη μέρα, με τον Ντράγκαν Σάκοτα στο τιμόνι και τον πολύπειρο προπονητή να ετοιμάζει συνέντευξη Τύπου, την Πέμπτη (13/06, 12:00), όπου θα δώσει το στίγμα της νέας προσπάθειας.

Τη θέση του GM της ομάδας θα καλύψει ο Κώστας Κώτσης, που αναμένεται να επιστρέψει στην ΑΕΚ για να συμβάλλει σε αυτή τη νέα εποχή της ομάδας. Οι αλλαγές όμως θα συνεχιστούν και μία εξ αυτών είναι πολύ πιθανό να είναι και ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Ο «Μαύρο» έχει γράψει τη δική του ιστορία με την κιτρινόμαυρη φανέλα, ενώ το καλοκαίρι του 2023 κρέμασε τα παπούτσια του και ανέλαβε ρόλο γενικού αρχηγού στην ομάδα, όντας ο συνδετικός κρίκος μεταξύ ομάδας και ΚΑΕ. Με την Ένωση να βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγών και τον Ντράγκαν Σάκοτα να έχει αναλάβει τον πλήρη έλεγχο στο αγωνιστικό κομμάτι, το ενδεχόμενο αποχώρησης του Μαυροειδή είναι ορατό, με τον άλλοτε αρχηγό της ομάδας να έχει συνάντηση τις επόμενες μέρες με τον Μάκη Αγγελόπουλο, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο στο 100%.