Πρόβλημα με Αγραβάνη στην AEK Betsson

Πρόβλημα με Αγραβάνη στην AEK Betsson

Χρήστος Τσάλτας 23:37 - 06.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:11 - 15.05.2024

Για την ΑΕΚ Betsson δεν αρκούσε η ήττα, αλλά και η κάκιστη εμφάνιση στην Πάτρα, ήρθε και ο τραυματισμός του Δημήτρη Αγραβάνη για να κάνει ακόμα πιο έντονο τον πονοκέφαλο.

Το βράδυ στην Πάτρα ήταν από τα χειροτέρα της σεζόν για την ΑΕΚ Betsson. Η Ένωση κυνηγούσε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα τον Απόλλωνα, που είναι ήδη υποβιβασμένος και χωρίς να μπορέσει να πλησιάσει σε κανένα σημείο του αγώνα γνώρισε την ήττα με 89-79.

Οι κιτρινόμαυροι δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στη νίκη κόντρα στο Μαρούσι, πραγματοποιώντας μια πολύ άσχημη εμφάνιση, από την οποία δεν μπορούν να κρατήσουν απολύτως τίποτα για τη συνέχεια. Μέσα σ' όλα όμως υπάρχουν και τα προβλήματα τραυματισμών να κάνουν ακόμα πιο βαρύ το κλίμα.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ο Δημήτρης Αγραβάνης τραυματίστηκε και πήγε στον πάγκο. Μάλιστα έδεσε το δεξί του χέρι, λόγω του τραυματισμού και δεν αγωνίστηκε στο υπόλοιπο του αγώνα.

Ο διεθνής φόργουορντ/σέντερ υπέστη κάκωση άκρας δεξιάς χειρός κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στην Πάτρα και αυτός ήταν ο λόγος που δεν αγωνίστηκε ως το τέλος της αναμέτρησης στο κλειστό της Περιβόλας.

Με την επιστροφή της Ένωσης στη βάση της ο διεθνής άσος θα υποβληθεί σε πλήρη έλεγχο, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, με τους ιθύνοντες την ομάδα να έχουν έναν νέο... πονοκέφαλο να διαχειριστούν ενόψει συνέχειας.