Η βαθμολογία των Playouts μετά τις νίκες Λαυρίου και Απόλλωνα Πάτρας

Η βαθμολογία των Playouts μετά τις νίκες Λαυρίου και Απόλλωνα Πάτρας

Χρήστος Τσάλτας 22:42 - 06.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:10 - 18.05.2024

Οι γηπεδούχοι προστάτευσαν τις έδρες τους στα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των playouts, με Λαύριο και Απόλλωνα Πάτρας να επικρατούν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ Betsson αντίστοιχα.

Με δύο παιχνίδια άνοιξε η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής στα Playouts της Stoiximan Basket League, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να προστατεύσουν την έδρα τους.

Το Λαύριο πανηγύρισε την πρώτη νίκη του στη φάση των playouts. Παρά την παρουσία του Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ, που αποτέλεσε τη μεγαλύτερη ατραξιόν της αναμέτρησης, η ομάδα του Κώστα Μέξα ήταν ανώτερη και έφτασε σε σημαντική νίκη με 89-85 κόντρα στον ΠΑΟΚ, βάζοντας ισχυρή υποψηφιότητα για μια θέση στην οκτάδα.

Ο Απόλλων Πάτρας, αν και υποβιβασμένος έδειξε πως έχει τον τρόπο να κερδίζει, ειδικά στο κλειστό της Περιβόλας. Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου αντιμετώπισε την ΑΕΚ Betsson, είχε τον έλεγχο της κατάστασης σε όλη τη διάρκεια του 40λεπτου και έφτασε άνετα στη νίκη με 89-79, υποχρεώνοντας την Ένωση στην πρώτη ήττα της στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος.

Η τρίτη αγωνιστική των Playouts ολοκληρώνεται με το Μαρούσι να υποδέχεται την Καρδίτσα, στο κλειστό του Αγίου Θωμά (08/04, 20:15), με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.