Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»!
i

©InTime

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»!

Γιάννης Πάλλας 21:21 - 06.04.2024 / Ανανεώθηκε: 08:57 - 15.05.2024

Ο προπονητής του Λαυρίου Κώστας Μέξας απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ

Στην καρδιά, τον χαρακτήρα και τις προσωπικότητες των παικτών του αναφέρθηκε ο προπονητής του Λαυρίου Κώστας Μέξας, μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τον ΠΑΟΚ, για την 2η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Basket League.

«Για μας το παιχνίδι ήταν τελικός, αν θέλαμε να συνεχίσουμε να έχουμε ελπίδες για τα πλέι οφ και κίνητρο μέχρι το τέλος των playouts. Σε μεγάλο βαθμό τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στο κομμάτι αυτό πνευματικά, κυρίως επιθετικά, γιατί αμυντικά είχαμε αδυναμίες» δήλωσε ο προπονητής της ομάδας της Λαυρεωτικής για την αναμέτρηση με τον «δικέφαλο».

Και ο Κώστας Μέξας, πρόσθεσε: «Είναι μια νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών, παρόλο που έχουμε μείνει λίγοι, τα έδωσαν όλοι όλα, όσο κι αν αγωνίστηκαν. Πήραμε πράγματα από όλους τους παίκτες σήμερα και είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι γι’ αυτό.

Τους αξίζουν συγχαρητήρια για όσα έχουν καταφέρει φέτος και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια όσο μπορούμε, όσοι έχουμε μείνει, μήπως και καταφέρουμε τον στόχο των πλέι οφ. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ και τον Στάθη».