Η «μάχη» Μπάγερν-Παναθηναϊκού AKTOR από την κάμερα που φορούσαν Μπόνγκα-Γκιφάι

Η «μάχη» Μπάγερν-Παναθηναϊκού AKTOR από την κάμερα που φορούσαν Μπόνγκα-Γκιφάι

Γιάννης Πάλλας 21:00 - 06.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:47 - 15.05.2024

Δυο παίκτες της Μπάγερν (Μπόνγκα και Γκιφάι) φορούσαν την κάμερα MindFly στη φανέλα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που κατέγραφε τις αντιδράσεις όλων των παικτών στο παρκέ

Τη χρήση της κάμερας MindFly στις φανέλες δυο παικτών της Μπάγερν στον αγώνα της 33ης αγωνιστικής της Euroleague με τον Παναθηναϊκό AKTOR χρησιμοποίησε η διοργανώτρια αρχή, προκειμένου να καταγράψει για άλλη μια φορά τις αντιδράσεις όσων βρίσκονταν στο παρκέ!

Συγκεκριμένα, πριν την αναμέτρηση τοποθετήθηκε η κάμερα σώματος στους Ισαάκ Μπόνγκα και Νιλς Γκιφάι, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στον κόσμο να κάνει μια... βουτιά στις πραγματικές συνθήκες ενός αγώνα και να απολαύσει τις αντιδράσεις των παικτών, αλλά και όλων όσων βρίσκονται στο τερέν εκείνη τη στιγμή.

Η επαναστατική κάμερα MindFly AI με εξαιρετικά ελαφριά ενέργεια, ενσωματωμένη στις φανέλες δύο παικτών, έδωσε τη δυνατότητα σε όλους να βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο.

Με αυτό τον τρόπο μπορούν όλοι να παρακολουθήσουν την δράση του παιχνιδιού πιο κοντά από ποτέ, μέσα από τις κάμερες που είναι τοποθετημένες στις φανέλες των παικτών, αλλά και να τους ακούσει να μιλούν σε όλο το παιχνίδι. Στοιχεία που συνθέτουν μια μοναδική αγωνιστική εμπειρία για τον κόσμο.

Η Euroleague και η MindFly ξεκίνησαν τη συνεργασία τους στο Final Four που διεξήχθη πέρσι στο Κάουνας, όπου όλοι οι φίλαθλοι είχαν τη δυνατότητα να ξαναζήσουν μερικές από τις καλύτερες στιγμές της τελικής φάσης της EuroLeague σαν να ήταν μέρος του παιχνιδιού!

Το πολιτισμικό σοκ του Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ: Από το Spectrum Center των 17 χιλιάδων θέσεων στο Λαύριο των 1.700 θέσεων
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:18 - 06.04.2024

Το πολιτισμικό σοκ του Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ: Από το Spectrum Center των 17 χιλιάδων θέσεων στο Λαύριο των 1.700 θέσεων

Ο Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ επέστρεψε στα παρκέ, έπειτα από απουσία σχεδόν ενός χρόνου, με το τελευταίο παιχνίδι του να μην έχει καμία σχέση με όσα έζησε το απόγευμα του Σαββάτου ως παίκτης του ΠΑΟΚ.

Τη φετινή σεζόν το ντεμπούτο έγινε στο El Clasico ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια ακολούθησαν αρκετές αναμετρήσεις, όπως ο αγώνας Μονακό-Βιλερμπάν στη Γαλλία, Βίρτους Μπολόνια-Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία, Αναντολού Εφές-Φενερμπαχτσέ στην Τουρκία, Ερυθρός Αστέρας-Παρτίζαν στη Σερβία και Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός AKTOR.