Ο Ίσαλο προπονητής της χρονιάς με την Παρί στο Eurocup!

Ο Ίσαλο προπονητής της χρονιάς με την Παρί στο Eurocup!

Γιάννης Πάλλας 20:17 - 06.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:18 - 06.04.2024

Ο Τουόμας Ίσαλο της Παρί αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στο Eurocup

Προπονητής της χρονιάς δικαιωματικά αναδείχθηκε ο Τουόμας Ίσαλο της Παρί στο Eurocup! Η ομάδα του 41χρονου Φινλανδού πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Eurocup, όπου θα αναμετρηθεί με την Μπουργκ για μια θέση στην Euroleague της επόμενης χρονιάς!

Παίζοντας μπάσκετ υψηλού επιπέδου ο Ίσαλο κέρδισε πανάξια τον τίτλο που αντανακλά στην ομάδα του η οποία στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν έπαιξε καταπληκτικά.

Με τον Φινλανδό τεχνικό η Παρί διαθέτει την καλύτερη επίθεση στη διοργάνωση με μια παραγωγικότητα που φτάνει τους 98.4 πόντους, ενώ οι νίκες της έχουν κατά μέσο όρο 19.1 πόντους διαφορά.

Ο Ίσαλο από το 2021 έως και το 2023 ήταν στην τεχνική ηγεσία της Βόννης, εκεί όπου κατάφερε να κερδίσει δυο συνεχόμενες χρονιές (2021-2022 και 2022-2023) τον τίτλο του προπονητή της χρονιάς, ενώ πέρσι (2022-2023) οδήγησε τη γερμανική ομάδα στην κατάκτηση του τροπαίου του Basketball Champions League.

Θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της προπονητικής και αυτό αποτυπώνεται στο παρκέ με το μπάσκετ που παίζουν οι ομάδες του.

Ο Ίσαλο από την πρώτη κιόλας χρονιά στη Γαλλία με την Παρί αποδεικνύει ότι δικαίως θεωρείται από τους καλύτερους εκφραστές του μπάσκετ καθώς συνδυάζει θέαμα και ουσία, επιτυγχάνοντας παράλληλα και την αποτελεσματικότητα, καθώς οδήγησε την ομάδα του στον τελικό του Eurocup. Ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του τροπαίου του Basketball Champions League.