Χωρίς να κλέψεις: Μπορείς να μετρήσεις πόσες φορές έσκασε τις δύο μπάλες ο Κέντρικ Ναν; (vid)

Χωρίς να κλέψεις: Μπορείς να μετρήσεις πόσες φορές έσκασε τις δύο μπάλες ο Κέντρικ Ναν; (vid)

Sportal newsroom 17:37 - 06.04.2024 / Ανανεώθηκε: 07:53 - 19.05.2024

Το καταπληκτικό ζέσταμα του Κέντρικ Ναν μέσα από το βίντεο του Sportal που τον... συνέλαβε στο Μόναχο με τις δύο μπάλες.

Είναι κάτι σαν ιεροτελεστία για τον Κέντρικ Ναν. Στο ζέσταμα κάθε αγώνα παίρνει δύο μπάλες, απομονώνεται στην τελική γραμμή και αρχίζει να κάνει κόλπα. Και με τις δύο. Κάτω από τα πόδια, πίσω από την πλάτη. Είναι σαν να... χορεύει μαζί τους, θυμίζοντας το ζέσταμα ενός σούπερ σταρ του παγκοσμίου μπάσκετ. Ναι του Στεφ Κάρι.

Τα φλας ανάβουν, οι φωτογράφοι σπεύδουν δίπλα του και απαθανατίζουν τη στιγμή που ο Αμερικανός γκαρντ κάνει... κολπάκια με τις δύο μπάλες. Ο στόχος του είναι ο προφανής: όταν μπορείς να χειρίζεσαι ταυτόχρονα δύο μπάλες, σίγουρα στη διάρκεια του αγώνα θα σου είναι πιο εύκολο να το κάνεις με τη μία.

Κάπως έτσι οι αντίπαλοι προσπαθούν να του πάρουν την μπάλα και δεν τα καταφέρνουν, όπως έγινε στο buzzer beater στην Μπολόνια. Κάπως έτσι ο Ναν μπορεί και ντριπλάρει σαν... σταματημένους πολλούς από τους αντιπάλους του και πετυχαίνει εύκολα καλάθια.

Ο χειρισμός της μπάλας από τον Αμερικανό είναι απίστευτος και το Sportal... ακροβολίστηκε στο γήπεδο της Μπάγερν για να έχει με εικόνα την... ιεροτελεστία του Κέντρικ Ναν με τις δύο μπάλες κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης.

Αλήθεια, μπορείτε να μετρήσετε πόσες φορές έσκασε τις δύο μπάλες ο σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού;