H επική υποδοχή του Σλούκα σε Γιαννακόπουλο και Χουάντσο στα αποδυτήρια (vids)

H επική υποδοχή του Σλούκα σε Γιαννακόπουλο και Χουάντσο στα αποδυτήρια (vids)

Ηλίας Λαλιώτης 08:15 - 06.04.2024

Ο Κώστας Σλούκας δεν ήταν ηγέτης μόνο μέσα στο παρκέ για τον Παναθηναϊκό AKTOR στο Μόναχο, αλλά και στους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν στα αποδυτήρια.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πέτυχε μια σπουδαία νίκη στο Μόναχο με 82-75 επί της Μπάγερν και κρατάει σφιχτά στα χέρια του τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου στην EuroLeague.

Ο Κώστας Σλούκας ήταν για μια ακόμα φορά ο ηγέτης των «πράσινων» στο παρκέ και μάλιστα αναδείχθηκε MVP του αγώνα με 12 πόντους, 7 ασίστ, 6 ριμπάουντ και 21 βαθμούς αξιολόγησης, έχοντας καθοριστική συμβολή με ένα μεγάλο τρίποντο όταν η Μπάγερν προσπέρασε στα μισά της τέταρτης περιόδου, αλλά και τη δημιουργία του στη συνέχεια, μαζί με κάποιες εξαιρετικές άμυνες.

Η νίκη αυτή έδωσε το έναυσμα για έντονους πανηγυρισμούς με το που έληξε το ματς, τόσο μπροστά από τον κόσμο, όσο κι εν συνεχεία στα αποδυτήρια.

Εκεί, όπου και πάλι ο Κώστας Σλούκας ήταν... ηγέτης με τον επικό τρόπο που ξεσήκωνε τους πάντες και κυρίως κατά την υποδοχή πρωταγωνιστών του αγώνα, αλλά και της ομάδας γενικότερα.

Αρχικά με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος έκανε την κορυφαία εμφάνισή του στην EuroLeague και ήταν καθοριστικός για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού. Μόλις εμφανίστηκε ο Ισπανός φόργουορντ, άρχισε να χορεύει μέσα σε αποθέωση, ενώ ο αρχηγός του Τριφυλλιού ούρλιαζε «Εσύ! Εσύ!».

Ανάλογη επική υποδοχή έκανε λίγο μετά και στον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού AKTOR, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος πήγε στα αποδυτήρια για να συγχαρεί τους παίκτες.