«Ο Πασκουάλ θέλει να πάρει τον Ναν από τον Παναθηναϊκό και η Εφές ετοιμάζει μεγάλη πρόταση»

Κέντρικ Ναν

«Ο Πασκουάλ θέλει να πάρει τον Ναν από τον Παναθηναϊκό και η Εφές ετοιμάζει μεγάλη πρόταση»

Νίκος Καλαμπάκας 11:05 - 04.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:02 - 04.04.2024

Πρόταση της Εφές στον Κέντρικ Ναν αποκαλύπτει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Λουίτζι ντι Μάτζι.

«Φωτιές» ανάβει ένα tweet του δημοσιογράφου Λουίτζι Μάτζι για τον Κέντρικ Ναν. Ο ίδιος αναφέρει ότι την ώρα που ο Παναθηναϊκός εργάζεται ώστε να κρατήσει τον γκαρντ του από τις ΗΠΑ στην Ευρώπη, στο κόλπο αναμένεται να μπει δυναμικά και η Εφές.

Ήρθε στην Ευρώπη λίγο μετά το ξεκίνημα της Euroleague όμως προσαρμόστηκε αμέσως και έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους γκαρντ της λίγκας. Ο Κέντρικ Ναν διαθέτει όλο το πακέτο που ψάχνουν οι μεγάλες ομάδες σε έναν αθλητή: Έχει τα χαρακτηριστικά του ηγέτη, αφού δεν φοβάται την μπάλα όταν αυτή καίει.

Μπορεί να σκοράρει με ευκολία τόσο έξω από τα 6.75, όσο και από μέση απόσταση. Δίνει σιγουριά στους συμπαίκτες του όταν κρατάει την μπάλα στα χέρια του. Με λίγα λόγια, ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, είναι ένας παίκτης που θα ήθελε κάθε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.

Το Sportal σας έχει ενημερώσει ότι οι πράσινοι έχουν καταθέσει στον παίκτη τους μια πολύ δελεαστική πρόταση προκειμένου να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους και τη νέα σεζόν.

Όπως σας έχει αποκαλύψει και ότι η Εφές θα έχει προπονητή την επόμενη χρονιά τον Τσάβι Πασκουάλ.

Η ομάδα της Τουρκίας λοιπόν έχει ξεκινήσει να ρίχνει... δίχτυα σε παίκτες που θα μπορέσουν να την επαναφέρουν στην κορυφή της Ευρώπης και ένας από αυτούς είναι και ο Ναν.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο ιταλός δημοσιογράφος, Λουίτζι Μάτζι ο οποίος σε tweet του αναφέρει ότι «Ο Παναθηναϊκός εργάζεται ώστε να έρθει σε νέα συμφωνία με τον Ναν, όμως η Εφές είναι έτοιμη να του κάνει τεράστια πρόταση. Θα είναι αυτός ο πρώτος μεγάλος στόχος στην εποχή του Πασκουάλ»;

Η απάντηση προσεχώς, αφού το καλοκαίρι πλησιάζει...