«Πάνοπλος» αναχωρεί για το Μόναχο ο Παναθηναϊκός AKTOR

Ο Εργκίν Αταμάν

i

© Vaggelis Stolis

«Πάνοπλος» αναχωρεί για το Μόναχο ο Παναθηναϊκός AKTOR

Ηλίας Λαλιώτης 19:00 - 03.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:09 - 03.04.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασία του χωρίς προβλήματα και θα αναχωρήσει το πρωί της Πέμπτης (4/4) για την αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου.

Με μια προπόνηση στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (3/4) η εν Ελλάδι προετοιμασία του Παναθηναϊκού AKTOR για τον αγώνα με τη Μπαγερν (5/4, 21:30).

Όλοι οι παίκτες ήταν στη διάθεσή του Εργκίν Αταμάν, κάτι που σημαίνει πως για δεύτερο σερί παιχνίδι το Τριφύλλι θα παραταχθεί με πλήρες ρόστερ, θέλοντας να πάρει τη νίκη που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης της regular season στη EuroLeague.

Στην προσπάθεια αυτή οι Πράσινοι θα έχουν ένα ακόμα «όπλο». Θα νιώσουν σαν να παίζουν στην έδρα τους. Κι αυτό γιατί η τρέλα των οπαδών του Τριφυλλιού σε Ελλάδα και Γερμανία, θα μετατρέψει την Audi Dome σε... ΟΑΚΑ Μονάχου.

Περισσότεροι από 3.000 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού αναμένεται να βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου χωρητικότητας 6.700 θεατών και όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, οι φωνές τους και ο παλμός τους αναμένεται να σκεπάσει κάθε προσπάθεια των Γερμανών που θα είναι στην αρένα.

Το sold out έχει ήδη ανακοινωθεί, με τον σημαντικό πυρήνα οπαδών των «πράσινων» που εδρεύει στη Γερμανία να έχει κινητοποιηθεί από την πρώτη στιγμή για να κλείσει θέση στην Audi Dome και να πρασινίσει το πέταλο που παίρνουν οι φιλοξενούμενοι, αλλά και πολλά ακόμα σημεία του γηπέδου.

Παράλληλα, αρκετοί φίλαθλοι θα ταξιδέψουν από την Ελλάδα για αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, οι περισσότεροι εκ των οποίων θα βρίσκονται στο τσάρτερ του Παναθηναϊκού AKTOR, που θα αναχωρήσει το πρωί της Πέμπτης (4/4) από το «Ελευθέριος Βενιζέλος».