Οι προβλέψεις του Βεζένκοφ για τo Final Four της Euroleague - Τι είπε για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Παπανικολάου - Βεζένκοφ

Οι προβλέψεις του Βεζένκοφ για τo Final Four της Euroleague - Τι είπε για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:58 - 02.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:12 - 02.04.2024

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός παλεύουν για μια θέση στο Final 4 της Euroleague και ο Σάσα Βεζένκοφ περιμένει να τους δει και τους δύο στο μεγάλο ραντεβού του Βερολίνου.

Ο Σάσα Βεζένκοφ κλήθηκε να δώσει τις δικές του προβλέψεις αναφορικά με τις ομάδες που θα προκριθούν στο Final 4 της Euroleague, με τις επιλογές του να είναι άκρως... ελληνικές!

Συγκεκριμένα, ο Σάσα Βεζένκοφ προέβλεψε πως στο Final 4 της Euroleague θα είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, μαζί με τις Ρεάλ Μαδρίτης και τη Φενέρμπαχτσε.

Σάσα Βεζένκοφ @SacramentoKings

Αυτό σημαίνει πως, βάσει του πώς λέει η λογική ότι θα πάνε τα ζευγαρώματα στα playoffs της Euroleague, οι ομάδες με το πλεονέκτημα θα περάσουν από τις σειρές 1-8 και 2-7, ενώ οι ομάδες με το μειωνέκτημα θα περάσουν από τις σειρές 3-6 και 4-5.

Το σχετικό ποστ της της Euroleague με τις επιλογές του Σάσα Βεζένκοφ για το Final 4:

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι από τους πλέον ενεργούς υποστηρικτές της Euroleague, με τον πρώην MVP της διοργάνωσης να ασχολείται ενεργά και με το Euroleague Fantasy, ενώ βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, στηρίζοντας από μακριά τις προσπάθειές τους.

Επέστρεψε ο Βεζένκοφ στη νίκη των Κινγκς κόντρα στους Τζαζ - Πόσο έπαιξε και τι έκανε (vid)
NBA

09:27 - 01.04.2024

Επέστρεψε ο Βεζένκοφ στη νίκη των Κινγκς κόντρα στους Τζαζ - Πόσο έπαιξε και τι έκανε (vid)

Οι Σακραμέντο Κινγκς ενεργοποίησαν ξανά τον Σάσα Βεζένκοφ και αυτός τους βοήθησε στα 9 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα που πάτησε το παρκέ, ώστε να ολοκληρώσουν την επιβλητική νίκη τους (127-106) επί των Γιούτα Τζαζ.

Ο Σάσα Βεζένκοφ επέστρεψε μετά από αρκετές εβδομάδες στη δράση με τους Σακραμέντο Κινγκς. Ο πρώην σταρ του Ολυμπιακού έπαιξε για 9'52'' στη νίκη επί των Γιούτα Τζαζ, σημειώνοντας 5 πόντους με 2/3 εντός παιδιάς (1/1 τρίποντο και 1/2 δίποντα), ενώ είχε ακόμη 2 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα.