Αποκάλυψη Sportal: Τα «κλειδιά» της Αναντολού Εφές στον Πασκουάλ!

Τσάβι Πασκουάλ

i

©Intime

Αποκάλυψη Sportal: Τα «κλειδιά» της Αναντολού Εφές στον Πασκουάλ!

Γιάννης Πάλλας 19:33 - 22.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:35 - 22.03.2024

Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι ο μεγάλος στόχος της Αναντολού Εφές για τη νέα χρονιά!

Ο Τσάβι Πασκουάλ θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal ο προπονητής που θα αναλάβει τα ηνία της Αναντολού Εφές τη νέα χρονιά!

Η αποχώρηση του Εργκίν Αταμάν από την πιο επιτυχημένη τουρκική ομάδα στη Euroleague την τελευταία 5ετία, οδήγησε σε αλλαγές στο εσωτερικό της ομάδας που όμως δεν αποδείχθηκαν ορθές.

Συγκεκριμένα, ο Ερντέμ Τσαν, που διαδέχθηκε τον Εργκίν Αταμάν, αποχώρησε και τη θέση του πήρε ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του προπονητικού επιτελείου της Αναντολού Εφές Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς.

Ήταν προφανές ότι η διοίκηση του τουρκικού συλλόγου θεώρησε χαμένη τη χρονιά και επέλεξε να μην πάει μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου μ’ ένα μεγάλο όνομα που θα φθαρεί χωρίς λόγο.

Γι’ αυτό αποφάσισε να εμπιστευτεί τον Κροάτη προπονητή Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς, που ξέρει καλά την ομάδα και τα αποδυτήρια και με διαχειριστικό τρόπο θα προσπαθήσει να βελτιώσει την εικόνα της Αναντολού Εφές.

Από κει και πέρα όμως, είναι προφανές ότι η διοίκηση κοιτάζει ήδη την επόμενη ημέρα, ώστε να επιστρέψει η τουρκική ομάδα στην πρώτη γραμμή της Euroleague.

Γι’ αυτό και έχει βάλει στο στόχαστρο τον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος αυτή τη στιγμή εργάζεται στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Ο Ισπανός τεχνικός τα τελευταία χρόνια απουσιάζει από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και η επιστροφή του είναι κάτι που επιθυμεί διακαώς.

Και πριν την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς, έγινε προσπάθεια να πειστεί ο Τσάβι Πασκουάλ για να αναλάβει όμως, δεν ήθελε εκείνη τη χρονική στιγμή να βγει από το συμβόλαιο του με την ρωσική ομάδα.

Πλέον οι συνθήκες είναι ώριμες, το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου και ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την επιστροφή του στην Euroleague.

Οι διερευνητικές συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, καθώς η διοίκηση της Αναντολού Εφές θέλει να επιστρέψει δυναμικά τη νέα χρονιά και θέλει να το κάνει δίνοντας τα «κλειδιά» σ’ έναν προπονητή από το κορυφαίο επίπεδο, όπως είναι ο Τσάβι Πασκουάλ.