«Στο κόλπο για Νίμπο ο Παναθηναϊκός»

«Στο κόλπο για Νίμπο ο Παναθηναϊκός»

Sportal newsroom 19:10 - 22.03.2024

Δημοσίευμα από το Ισραήλ εμπλέκει τον Παναθηναϊκό με τον Τζος Νίμπο που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Το συμβόλαιο του Τζος Νίμπο με τη Μακάμπι εκπνέει το καλοκαίρι και ο σέντερ των Ισραηλινών αναμένεται να είναι ένα από τα ονόματα που θα απασχολήσουν στην ofseason τις ομάδες της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αναμένεται και φέτος να κινηθεί δυναμικά στη μεταγραφική περίοδο και ήδη τα ΜΜΕ του Ισραήλ τους εμπλέκουν σε μεταγραφικά σενάρια.

Ο Νίμπο έχει συμβόλαιο ύψους 800.000 ευρώ και έχει στρέψει πάνω του την προσοχή της Ρεάλ Μαδρίτης, της Αρμάνι Μιλάνο ενώ οι Ισραηλινοί αναφέρουν και τον Παναθηναϊκό.

Από τη στιγμή που ο πόλεμος Ισραήλ - Παλαιστίνης συνεχίζεται, το μέλλον του στη Μακάμπι είναι εξαιρετικά αβέβαιο και το πιθανότερο σενάριο είναι ότι θα ψάξει να βρει άλλη μπασκετική στέγη.

Έχοντας φέτος μέσο όρο στην Euroleague 10.8 πόντους και 7.1 ριμπάουντ, συγκαταλέγεται στους σέντερ που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και εφόσον η «ομάδα του λαού» δεν καταφέρει να τον κρατήσει, είναι βέβαιο ότι πολλοί σύλλογοι θα κάνουν την κίνησή τους!

Ένας από αυτούς μπορεί να είναι και ο Παναθηναϊκός που το καλοκαίρι θα βγει στην αγορά για σέντερ!