O Σάσα Βεζένκοφ σάρωσε στο Fantasy της Euroleague με τον Κώστα Σλούκα στην ομάδα του!
i

© Intime

O Σάσα Βεζένκοφ σάρωσε στο Fantasy της Euroleague με τον Κώστα Σλούκα στην ομάδα του!

Ο περσινός MVP της Euroleague και νυν παίκτης των Σακραμέντο Κινγκς, ο Σάσα Βεζένκοφ, συνεχίζει να κάνει αίσθηση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με τις ομαδες που... σκαρώνει στο Fantasy Challenge. Με τον Κώστα Σλούκα του Παναθηναϊκού στο ρόστερ του, βρέθηκε στην πέμπτη θέση της 30ης αγωνιστικής σε σύνολο πάνω από 300 χιλιάδων ομάδων παγκοσμίως...

Κατοικεί πλέον στην πρωτεύουσα της Καλιφόρνιας, το Σακραμέντο και ανήκει στον κόσμο του ΝΒΑ. Με τους Κινγκς, ο Σάσα Βεζένκοφ πραγματοποιεί την rookie σεζόν του στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη, αλλά δεν ξεχνά τις... ρίζες του.

Γι' αυτό και συμμετέχει -με τον τρόπο του- στην Euroleague και το κάνει μέσω του Fantasy Challenge. Μάλιστα, στην 30η αγωνιστική η ομάδα που έχει δημιουργήσει στην ψηφιακή πλατφόρμα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης ήταν... καταιγιστική και του προσέφερε χαρά, σε μία περίοδο που προσπαθεί να επιστρέψει από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο και έχει απουσιάσει 18 διαδοχικά ματς των Βασιλιάδων του Σακραμέντο.

Στο παιχνίδι συμμετέχουν πάνω από 300.000 άτομα απ' όλο τον κόσμο και η ομάδα του 28χρονου Βούλγαρου φόργουορντ, ο οποίος τη σεζόν 2023-24 με τον Ολυμπιακό ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της χρονιάς, ήταν ήταν στο Top 5, ενώ συνολικά σε όλη τη σεζόν βρίσκεται στη θέση Νο 1.385.

Ο βασικός λόγος που κατάφερε να συγκεντρώσει 263,75 πόντους την προηγούμενη αγωνιστική (καθώς πλέον... παίζεται η 31η) ήταν η παρουσία στην πρώτη πεντάδα του MVP Ουέιντ Μπάλντγουιν της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο οποίος προσέφερε σε όσους τον εμπιστεύθηκαν 102,2 βαθμούς.

Ο δεύτερος καλύτερος και πιο αποδοτικός παίκτης της ομάδας που έχει δημιουργήσει και την ονομάζει με διάθεση για χιούμορ «Sasha BC 2023 NEW AFM», ήταν ένας πρώην συμπαίκτης του και νυν αρχηγός του Παναθηναϊκού: Ο Κώστας Σλούκας!

Με το double double του βοήθησε τους «πράσινους» να πάρουν τη νίκη στο Βελιγράδι επί του Ερυθρού Αστέρα και βοήθησε ταυτόχρονα τον Βεζένκοφ να κυριαρχήσει στο Fantasy Challenge.

Είχε επίσης, στη σύνθεσή του τον Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος έκανε σπουδαίο ματς στη νίκη της Μιλάνο επί της Μονακό, τον Ντεβις-Χέις και τον Μπιμπέροβιτς της Φενέρμπαχτσε, τον Φαλ της Βιλερμπάν, τον Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ της Μπασκόνια, τον Αλέκσα Αβράμοβιτς της Παρτίζαν και δύο παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης: Τον Αμπάλδε βασικό και τον Ταβάρες στους αναπληρωματικούς του.

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Πετρούσεφ - Μένει εκτός δράσης για δυο-τρεις εβδομάδες
EUROLEAGUE

12:46 - 22.03.2024

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Πετρούσεφ - Μένει εκτός δράσης για δυο-τρεις εβδομάδες

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον 15 μέρες, εξαιτίας του τραυματισμού που αποκόμισε στο ματς του Ολυμπιακού με τη Βιλερμπάν. Σε ποια ματς θα απουσιάσει ο Σέρβος σέντερ/ φόργουορντ.

Για προπονητή επέλεξε τον Όντεντ Κάτας της Μακάμπι, ενώ την προηγούμενη φορά που η Euroleague είχε μαρτυρήσει την ομάδα του Σάσα Βεζένκοφ, προκάλεσε έκπληξη, πως ούτε τότε είχε εμπιστευτεί κάποιον από τους τέως συμπαίκτες του στην ομάδα του Πειραιά. Ίσως να περιμένει να τους στηρίξει τώρα που... ζεσταίνεται η αγωνιστική δράση στα παρκέ της Euroleague, αλλά και στις ψηφιακές «μονομαχίες» στο Fantasy Challenge.

🔴 Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!