Ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπαρτσελόνα με ένα «πονηρό» βλέμμα προς τη δεύτερη θέση της κατάταξης

Ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπαρτσελόνα με ένα «πονηρό» βλέμμα προς τη δεύτερη θέση της κατάταξης

Γιώργος Γαβριλάκης 09:55 - 22.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:00 - 22.03.2024

Μετά την επιβλητική νίκη στο Βελιγράδι επί του Ερυθρού Αστέρα, ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την τελευταία διαβολοβδομάδα της Euroleague στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα (22/3, 21:15, Novasports) που θέλει την 31η αγωνιστική να... πιάσει τους Καταλανούς στη δεύτερη θέση της κατάταξης

Ο Παναθηναϊκός, συναντά στο ΟΑΚΑ την Μπαρτσελόνα (22/3, 21:15, Novasports), για την 31η αγωνιστική της Euroleague κι ενώ απομένουν αυτή και άλλες τρεις υποχρεώσεις των «πρασίνων» για την ολοκλήρωση της πορείας τους στην κανονική περίοδο.

Με νίκη οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν, φθάνουν τις είκοσι και αν τα καταφέρουν θα κάνουν ένα τεράστιο βήμα προς το οριστικό πλασάρισμά τους στην τετράδα της κατάταξης, κάτι που θα τους προσφέρει πλεονέκτημα έδρας στα Playoffs. Μάλιστα, αν επικρατήσουν με εννιά πόντους διαφορά κόντρα στους Καταλανούς, τότε θα τους προσπεράσουν και θα τοποθετηθούν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Διότι, στη Βαρκελώνη είχαν χάσει με οκτώ: 80-72.

Η πρώτη θέση είναι δεσμευμένη από την Ρεάλ Μαδρίτης, που την Πέμπτη (21/3) νίκησε και στο Βελιγράδι την Παρτίζαν, στο ίδιο γήπεδο που ο Παναθηναϊκός νίκησε την προηγούμενη αγωνιστική τον Ερυθρό Αστέρα και θέλει να ολοκληρώσει με το ίδιο αποτέλεσμα και το ίδιο στυλ της τελευταία «διαβολοβδομάδα» της κανονικής περιόδου.

Λι στο Sportal: «Αυτός με έδιωξε από τον Παναθηναϊκό - Με ήθελε ο Γιαννακόπουλος»
EUROLEAGUE

23:47 - 21.03.2024

Λι στο Sportal: «Αυτός με έδιωξε από τον Παναθηναϊκό - Με ήθελε ο Γιαννακόπουλος»

Ο Πάρις Λι μίλησε στην κάμερα του Sportal για την αναμέτρηση της Βιλερμπάν κόντρα στον Ολυμπιακό και ξεκαθάρισε τι συνέβη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν και αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο παραμένει τραυματίας, ο Λούκα Βιλντόζα ετοιμάζεται για την επιστροφή του, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο αυτό να συμβεί κόντρα στην «Μπάρτσα». Το πιθανότερο είναι ο Αργεντίνος να εστιάσει την δράση τους στα τρία τελευταία παιχνίδια πριν την post season: Με την Βίρτους στην Μπολόνια (29/3), με την Μπάγερν στο Μόναχο (5/4) και με την Άλμπα στο ΟΑΚΑ (11/4).

🔴 Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!