Φαλ στο Sportal: «Θέλω να αποσυρθώ στον Ολυμπιακό - Αυτός με βάφτισε κροκόδειλο»

Φαλ στο Sportal: «Θέλω να αποσυρθώ στον Ολυμπιακό - Αυτός με βάφτισε κροκόδειλο»

Ο Μουστάφα Φαλ μίλησε στην κάμερα του Sportal με το πέρας του αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Βιλερμπάν, τονίζοντας πως θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του στον Πειραιά, ενώ αποκάλυψε τον άνθρωπο που τον βάφτισε κροκόδειλος.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να φτάσει στη νίκη κόντρα στην Βιλερμπάν, πατώντας γκάζι στην τέταρτη περίοδο. Ο Μουστάφα Φαλ ήταν ένας από τους παίκτες που έκαναν τη διαφορά, οδηγώντας τους συμπαίκτες του εκ του ασφαλούς.

Ο Γάλλος σέντερ μίλησε στην κάμερα του Sportal και την εκπομπή Sportal Euroleague Show για τη νίκη της ομάδας του, αλλά και την ανανέωση του συμβολαίου του με τους Πειραιώτες, επισημαίνοντας πως σκέφτεται το μέλλον του στα ερυθρόλευκα ως το τέλος της καριέρας του.

Όσα είπε ο Μουστάφα Φαλ στην κάμερα του Sportal:

Για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό ως το 2027: «Χαίρομαι πολύ βρίσκομαι εδώ και γι αυτό ανανέωσα. Μου αρέσει πολύ που παίζω εδώ και γι αυτό έμεινα στον Ολυμπιακό».

Για τη νίκη κόντρα στην Βιλερμπάν: «Εκτελέσαμε το πλάνο μας και στην άμυνα ήμασταν επιθετικοί και αυτό μας έδωσε λύσεις. Το μπάσκετ είναι παιχνίδι ταχύτητας. Βγάλαμε ενέργεια στην τέταρτη περίοδο μετά το σερί που είχαν στην τρίτη περίοδο και πήραμε τη νίκη».

Για το πότε ξεκίνησαν οι συζητήσεις των δύο πλευρών για νέο συμβόλαιο: «Αρχίσαμε να μιλάμε μετά το παιχνίδι με την Μπασκόνια που μιλήσαμε για ανανέωση συμβολαίου. Ήταν αρκετό καιρό πίσω. Μετά ήρθε ο τραυματισμός μου και πήγε πίσω. Όμως μετά το ντέρμπι, 1-2 μέρες μετά υπέγραψα».

Για το αν σκέφτεται να κλείσει την καριέρα του στον Πειραιά: «Εάν είμαι σε καλή κατάσταση φυσικά θα ήθελα να είμαι εδώ και να βοηθήσω τον Ολυμπιακό. Θα ήθελα να αποσυρθώ εδώ. Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις τους βετεράνους να παίρνουν την αγάπη αυτή. Βρήκα το μέρος που έψαχνα στον Ολυμπιακό».

Για τη συνέχεια της σεζόν στην Euroleague: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε μπροστά μας την Παρτίζαν. Στο ξεκίνημα κανείς δεν περίμενε να είμαστε εδώ. Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε μαθηματικά».

Για το παρατσούκλι «κροκόδειλος»: «Στην πρώτη σεζόν μου μετά από ένα παιχνίδι ο Γιώργος Πρίντεζης είπε "έπρεπε να παίξουμε χωρίς τον κροκόδειλό μας" και αυτό μου κόλλησε από τότε και με ακολουθεί ως και σήμερα».

Ολυμπιακός - Βιλερμπάν 80-64: Με τρομερό φίνις, Φαλ και Πίτερς... ξόρκισε το κακό!