ΕΠΟΣ: Στο ΣΕΦ ο «Γάλλος» από τους «Απαράδεκτους»

ΕΠΟΣ: Στο ΣΕΦ ο «Γάλλος» από τους «Απαράδεκτους»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 22:18 - 21.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:29 - 21.03.2024

Ο Ολυμπιακός είχε κάτι... ξεχωριστό για τους φίλους του, καθώς, στο ματς με τη Βιλερμπάν, εκτός από τον Μουστάφα Φαλ, τον οποίον θα κρατήσει μέχρι και το 2027, η ομάδα του Πειραιά έφερε και τον «Γάλλο» από τους «Απαράδεκτους»!

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει πως έχει χιούμορ. Το βλέπουμε με κάθε ποστ εξάλλου μετά τους αγώνες, αλλά και με τον τρόπο που γίνονται οι ανακοινώσεις των μεταγραφών. Μάλιστα, πρόσφατα, είδαμε τους... «Απαράδεκτους», στο βίντεο για την ανακοίνωση του Μουστάφα Φαλ.

Στο βίντεο, όπως η Δήμητρα Παπαδοπούλου στους «Απαράδεκτους» είχε φέρει τον Γάλλο, έτσι και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έφερε τον... άλλον Γάλλο, ζητώντας από τον Γιώργο Αγγελόπουλο να ανοίξει την πόρτα. Οι πρόεδροι φαίνεται πως... τρελάθηκαν, καθώς, μετά τον «κροκόδειλο», έφεραν και τον «Γάλλο» των «Απαράδεκτων»!

Ο Ζανό Ντανιάς, ο ηθοποιός που έπαιξε τον «Γάλλο» στην επιτυχημένη σειρά της δεκαετίας του 1990 βρέθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το ματς με την Βιλερμπάν. ως καλεσμένος της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

🔴Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Βιλερμπάν και όλη τη δράση της Πέμπτης