Παππάς: «Κορυφαίος Έλληνας προπονητής της ιστορίας ο Μπαρτζώκας»

Νίκος Παππάς

i

© Intime

Παππάς: «Κορυφαίος Έλληνας προπονητής της ιστορίας ο Μπαρτζώκας»

Νίκος Καλαμπάκας 18:00 - 20.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:13 - 20.03.2024

Ο Νίκος Παππάς αποθέωσε σε δηλώσεις του τον Γιώργο Μπαρτζώκα, χαρακτηρίζοντας τον προπονητή του Ολυμπιακού ως τον κορυφαίο Έλληνα κόουτς της ιστορίας.

Στα γήπεδα ήταν αντίπαλοι, ωστόσο ο Νίκος Παππάς ξέρει να αναγνωρίζει τις αξίες. Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού μίλησε στο King Bet show και δεν έκρυψε ότι θεωρεί τον προπονητή του Ολυμπιακού ως τον κορυφαίο Έλληνα της ιστορίας!

«Τον εκτιμώ πολύ τον Μπαρτζώκα. Παρόλο την ατμόσφαιρα που υπάρχει, στον φίλαθλο κόσμο ας πούμε. Εγώ τον εκτιμώ και πρέπει να είναι ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής όλων των εποχών», ήταν τα λόγια του Παππά για τον ερυθρόλευκο κόουτς.

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι θα κέρδιζε τις εκλογές εφόσον κατέβαινε με τον ΣΥΡΙΖΑ στις Δημοτικές όπως ακουγόταν, είπε ότι έκανε πίσω γιατί μετά την παραίτηση του Τσίπρα θεώρησε ότι το κλίμα είχε γίνει τοξικό, όμως όπως χαρακτηριστικά είπε θα είχε εκλεγεί Δήμαρχος Αθηναίων.

Ο Νίκος Παππάς επισήμανε ότι έχει τεράστια διάθεση να προσφέρει στην πολιτική, ενώ αναφερόμενος στα κατοικίδιά του, είπε ότι τα νιώθει σαν οικογένειά του.

Ακόμα αναφέρθηκε στα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, εκφράζοντας την αντίθεσή του σε αυτά ενώ σε ερώτηση για τον πιο δύσκολο αντίπαλο που αντιμετώπισε ήταν ο Μάικ Τζέιμς: «Όταν τον έπαιζα άμυνα κατάλαβα ότι δεν παίζεται εύκολα», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ όταν ρωτήθηκε αν ο Αμερικάνος θα πάει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, είπε ότι μια τέτοια εξέλιξη θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον.