Ξεκάθαρη εικόνα για τον Ολυμπιακό, θέλει νίκη επί της Βιλερμπάν για το ουσιαστικό βήμα προς την «εξάδα»
i

© Euroleague Basketball

Ξεκάθαρη εικόνα για τον Ολυμπιακό, θέλει νίκη επί της Βιλερμπάν για το ουσιαστικό βήμα προς την «εξάδα»

Γιώργος Γαβριλάκης 09:40 - 21.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:43 - 21.03.2024

Μετά την ήττα στην Κωνσταντινούπολη από την Εφές, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο ΣΕΦ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Βιλερμπάν (21/3, 21:15, Novasports) για την 31ή αγωνιστική της Euroleague. Περιθώρια λάθους δεν υπάρχουν και η 19η νίκη που θα εδραιώσει τους «ερυθρόλευκους» στις θέσεις των Playoffs είναι ο μοναδικός στόχος!

Μία που ολοκληρώθηκε, το βράδυ της Τετάρτης (20/3), η 30η αγωνιστική της Euroleague, μία που αρχίζει η 31η. Και ο Ολυμπιακός καλείται... επειγόντος να επιστρέψει στις νίκες.

Μετά την ήττα στην Κωνσταντινούπολη από την Αναντολού Εφές, την Πέμπτη (21/3, 21:15, Novasports) υποδέχεται στο Στάδιο Ειρήνης και φιλίας την Βιλερμπάν και θέλει την 19η νίκη του που θα του επιστρέψει να νοιώσει κάπως πιο άνετα στην υπόθεση παραμονής του στην πρώτη εξάδα της κατάταξης.

Στην προσπάθειά του αυτή, θα απουσιάσει για ένα ακόμα ματς ο τραυματίας Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρείται από ίωση.

Για την ομάδα από το Λυών της Γαλλίας, ο κόουτς Πιερίκ Πουπέ, πιθανότατα δεν θα έχει για ένα ακόμα παιχνίδι στη διάθεσή του τον Αμερικανό σουτέρ και πρώην NBAer, Μάικ Σκοτ, αμφίβολος είναι ο Σαρλ Καουντί, ενώ έχει επιστρέψει στη δράση ο Ζοφρί Λοβέρν, ο οποίος θα ενισχύσει την ποιότητα της Βιλερμπάν κοντά στο καλάθι.

Ο Ολυμπιακός πάντως, δεν αποπροσανατολίζεται και όπως δήλωσε ο Γιάννούλης Λαρεντζάκης η πρόθεση είναι «να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ» και σημείωσε πως αν και η Βιλερμπάν βρίσκεται στην 17η και προ τελευταία θέση της κατάταξης «το παιχνίδι θέλει προσοχή και σοβαρότητα».

Όλες οι ομάδες άλλωστε σε αυτό το επίπεδο «εχουν ποιότητα και ταλέντο. Το ίδιο ισχύει για την Βιλερμπάν», που δεν έχει κάποιον ουσιαστικό στόχο πλέον στη σεζόν, παρά μόνο την αποφυγή της τελευταίας θέσης. Έχουν δύο νίκες παραπάνω από την Άλμπα Βερολίνου και μπορούν να τα... καταφέρουν!

🔴 Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός 76-89: «Διπλό» τετράδας στην Stark Arena με... Fantastic Four!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!