Λαρεντζάκης: «Να παίξουμε το μπάσκετ μας απέναντι στη Βιλερμπάν» (vid)

Λαρεντζάκης: «Να παίξουμε το μπάσκετ μας απέναντι στη Βιλερμπάν» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 15:08 - 20.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:32 - 20.03.2024

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βιλερμπάν και στάθηκε στην ανάγκη να παίξει το δικό της μπάσκετ η ομάδα του Πειραιά.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αναφέρθηκε τόσο στο ματς του Ολυμπιακού με την Έφες, όσο και σε αυτό που ακολουθεί απέναντι στη Βιλερμπάν, με τον γκαρντ της ομάδας του Πειραιά, μεταξύ άλλων, να αναφέρεται και στην κατάστασή του.

Όπως τόνισε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, νιώθει καλά και είναι έτοιμος, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το μεγάλο τρίποντό του από το Logo κόντρα στην Έφες.

Αναλυτικά ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε:

Για την ήττα από την Εφές:

Η Εφές έχει πολύ ταλέντο. Ήταν σε καλή ημέρα αρκετοί παίκτες. Εμείς δεν παίξαμε την άμυνα που έχουμε συνηθίσει και ξέρουμε να παίζουμε. Θεωρώ ότι έπαιξε μεγάλο βαθμό αυτό, κυρίως η άμυνα μας. Θέλουμε αύριο να κερδίσουμε, για εμάς είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι και υπάρχει μόνο η νίκη.

Για την αγωνιστική του κατάσταση:

Νιώθω πολύ καλά, πολύ έτοιμος και θέλω όσο είναι να μπορώ να βοηθάω.

Για το επερχόμενο παιχνίδι με την Βιλερμπάν:

Όλες οι ομάδες έχουν επίπεδο και ταλέντο, έτσι και η Βιλερμπάν. Χτες πήγε να κερδίσει την Μακάμπι εκτός έδρας. Το παιχνίδι θέλει προσοχή και σοβαρότητα και να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε και έχουμε δείξει μέχρι στιγμής.

Για το αν έχουν στο μυαλό τους το πλεονέκτημα της έδρας:

Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Για το τρίποντο που σημείωσε από το logo στο ματς με την Εφές

Ήταν τυχερό το τρίποντο, αλλά δείχνει ότι είμαι καλά.