Γιατί έγινε έξαλλος ο Μπαρτζώκας στην Πόλη

Γιατί έγινε έξαλλος ο Μπαρτζώκας στην Πόλη

Χρήστος Τσάλτας 10:50 - 20.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:53 - 20.03.2024

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές, στην Πόλη, σημαδεύτηκε από την αποβολή του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος είχε πολλά παράπονα από τον διαιτητή Μπαένα.

Το νικηφόρο σερί του Ολυμπιακού σταμάτησε στην Πόλη. Η Αναντολού Εφές έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν άφησε το πόδι από το γκάζι και έφτασε στη νίκη με το τελικό 85-72 να αποτυπώνει την ανωτερότητα των παικτών του Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς, που από τα πρώτα λεπτά ήταν σε θέση οδηγού.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό με τις προηγούμενες εβδομάδες, σε ένα παιχνίδι που «σημαδεύτηκε» από την αποβολή του Γιώργου Μπαρτζώκα, λίγο πριν από το τέλος του αγώνα. Με το σκορ στο 83-72 και ενώ όλα είχαν κριθεί, Μπαρτζώκας και Μιγιάτοβιτς ξεκίνησαν να χαιρετιούνται, με τον Έλληνα κόουτς να πηγαίνει στο κέντρο του γηπέδου για να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή Αλμπερτο Μπαένα.

Ο τελευταίος δεν τον χρέωσε απλώς με τεχνική ποινή, αλλά τον απέβαλε από το παιχνίδι με ντισκαλιφιέ. Κάτι που έφερε την οργή του Έλληνα κόουτς που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον θυμό του.

Ο Έλληνας προπονητής ήταν έξαλλος με τις αποφάσεις του Μπαένα, από τον οποίο είχε πολλά παράπονα, τα οποία προσπάθησε να τα μεταφέρει και με το πέρας του αγώνα. Αυτός ήταν και ο λόγος που κατευθύνθηκε προς το μέρος του, στο φινάλε του αγώνα, με τον Ισπανό ρέφερι όμως να τελειώνει το όλο θέμα με τον δικο του τρόπο.

Και έτσι, αφού αποχώρησε ο Μπαρτζώκας, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, το θέμα έληξε εκεί χωρίς να πάρει παραπάνω έκταση στη συνέχεια.

Sportal Euroleague Show με Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Τετάρτης