Η Μπέριλ ΜακΚίσικ πήγε στο γήπεδο της Εφές με λιμουζίνα (pic)

Μπέριλ

i

© Instagram

Η Μπέριλ ΜακΚίσικ πήγε στο γήπεδο της Εφές με λιμουζίνα (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:53 - 20.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:54 - 20.03.2024

Η Μπέριλ ΜακΚίσικ ταξίδεψε στην Τουρκία με σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά το Εφές - Ολυμπιακός, ενώ όπως γνωστοποίησε και η ίδια, στο γήπεδο έφτασε με λιμουζίνα.

Ο Ολυμπιακός υπέστη τη δωδέκατη ήττα του στη φετινή Euroleague. Η ομάδα του Πειραιά «λύγισε» με 85-72 από την Αναντολού Εφές στην Τουρκία για την 30ή αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ο Άλεκ Πίτερς ήταν ο κορυφαίος σκόρερ του Ολυμπιακού. Ο Αμερικανός φόργουορντ πέτυχε 19 πόντους, ωστόσο αυτοί δεν αποδείχτηκαν αρκετοί για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, η οποία είδε το σερί της να σταματάει στην Πόλη.

Στο πλευρό του Ολυμπιακού και του ΜακΚίσικ βρέθηκε για ακόμη ένα ματς η Μπέριλ, όμως δεν έφερε... γούρι. Όπως γνωστοποίησε και η ίδια μέσα από τα social media, ταξίδεψε στην Τουρκία κι έφτασε στο γήπεδο με λιμουζίνα.

Η «κατάρα» συνεχίζεται: 2.279 μέρες χωρίς εκτός έδρας νίκη επί της Έφες ο Ολυμπιακός

Η αλήθεια είναι πως στο άκουσμα του Έφες – Ολυμπιακός, οι μπασκετικοί φίλαθλοι έχουν πολλά να θυμούνται.

Το εν λόγω ζευγάρι έχει συναντηθεί σε κάθε πιθανή περίσταση στην Euroleague, έχοντας παίξει σε κανονική διάρκεια, playoffs, αλλά και Final 4. Συνολικά, μετά και την ήττα του Ολυμπιακού για την 30η αγωνιστική της Euroleague, τα μεταξύ τους παιχνίδια στην Euroleague είναι 49(!), με τους Τούρκους να έχουν πανηγυρίσει 25 φορές και τους Πειραιώτες 24. Το παράδοξο για τον Ολυμπιακό όμως είναι άλλο, καθώς η ομάδα του Πειραιά δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και πολλά χρόνια απέναντι στην Έφες εκτός έδρας.

Ο Ολυμπιακός στα τελευταία 6 του παιχνίδια στην Πόλη δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης, ένα σερί που μετρά 2.279 μέρες (ή 74 μήνες ή 6 χρόνια, δύο μήνες και 26 μέρες) και μεγαλώνει!

Ας δούμε όπως πότε ήταν η τελευταία νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα της Έφες…

Το ημερολόγιο έγραφε 22 Δεκεμβρίου του 2017, με την Εφες, πριν ακόμη αποκτήσει τον Λάρκιν και τον Μίτσιτς, να υποδέχεται τον Ολυμπιακό του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Οι Ερυθρόλευκοι, όπως και τώρα, δεν είχαν στην διάθεσή τους τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, όπως αυτό δεν τους εμπόδισε από το να κάνουν το κάτι παραπάνω.

Με μια ήττα δεν χάθηκε ο κόσμος και κυρίως δεν χάθηκε ο στόχος!

Με μια ήττα δεν χάθηκε ο κόσμος και κυρίως δεν χάθηκε ο στόχος!

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα στην Πόλη, όμως αυτό δεν σημαίνει πως έχασε τον δρόμο του. Απλά πως είχε μια αναποδιά, λόγω του εξωπραγματικού ποσοστού της Έφες στα τρίποντα. Η συνέχεια θα είναι αυτή που πρέπει! Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης.

Με τον Βασίλη Σπανούλη να έχει 12 πόντους και τον Χόλις Τόμπσον 11, ο Ολυμπιακός είχε περάσει από την Πόλη με 58-61, όντας πιο ψύχραιμος από τη γραμμή των βολών και με τον «Kill Bill» να έχει βάλει ένα τεράστιο τρίποντο στο 38’, με το οποίο έδωσε αέρα στον Ολυμπιακό.