Λι στο Sportal: «Αυτός με έδιωξε από τον Παναθηναϊκό - Με ήθελε ο Γιαννακόπουλος»

Λι στο Sportal: «Αυτός με έδιωξε από τον Παναθηναϊκό - Με ήθελε ο Γιαννακόπουλος»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:47 - 21.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:40 - 22.03.2024

Ο Πάρις Λι μίλησε στην κάμερα του Sportal για την αναμέτρηση της Βιλερμπάν κόντρα στον Ολυμπιακό και ξεκαθάρισε τι συνέβη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν και αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να φτάσει στη νίκη απέναντι στην Βιλερμπάν, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πάτησε γκάζι στην τέταρτη περίοδο. Ο Πάρις Λι μίλησε στην κάμερα του Sportal και την εκπομπή Sportal Euroleague Show για την επιστροφή του στην Ελλάδα, ενώ ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά με όσα έγιναν το περασμένο καλοκαίρι, όταν και αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό.

Όσα είπε ο Πάρις Λι στην κάμερα του Sportal:

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Ήταν μια όμορφη εμπειρία. Μου έλειψαν τα πάντα, από το πάθος των Ελλήνων μέχρι την ατμόσφαιρα».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός έκανε καλή δουλειά αλλάζοντας την άμυνα, έβαλε κρίσιμα τρίποντα. Ανέβασαν την ένταση και δεν απαντήσαμε καλά σε αυτό το κομμάτι».

Για το τι συνέβη το καλοκαίρι και αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό: «Μίλησα με τον Γιαννακόπουλο πολλές φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν και μου έδειξε πόσο με ήθελε. Ο κόουτς Αταμάν δεν ήθελε να συνεχίσουμε μαζί και γι αυτό πήγαμε σε διαφορετική κατεύθυνση».

Για την πορεία του Παναθηναϊκού φέτος: «Χαίρομαι που τους βλέπω από μακριά. Είναι μια ομάδα που έχει κάνει μεγάλες νίκες και είναι υποψήφια για το Final 4».

Για το φινάλε της σεζόν με την Βιλερμπάν: «Θέλουμε να τελειώσουμε δυνατά, να είμαστε επαγγελματίες και να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε στην Ευρωλίγκα. Κάθε παιχνίδι μετράει. Το ότι δεν φτάνουμε στα πλέι οφ δεν σημαίνει ότι είμαστε κακή ομάδα. Θέλουμε να τελειώσουμε δυνατά».

Ολυμπιακός - Βιλερμπάν 80-64: Με τρομερό φίνις, Φαλ και Πίτερς... ξόρκισε το κακό!