Νέο σοκ στον Ολυμπιακό με Πετρούσεφ - Τι έδειξε η μαγνητική
i

© Photo by Panagiotis Moschandreou/Euroleague Basketball via Getty Images

Νέο σοκ στον Ολυμπιακό με Πετρούσεφ - Τι έδειξε η μαγνητική

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:54 - 21.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:28 - 22.03.2024

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υπέστη οστικό οίδημα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βιλερμπάν και ο χρόνος απουσίας του από τα παρκέ είναι ακόμη άγνωστος.

Οι ατυχίες δεν έχουν σταματημό στον Ολυμπιακό, με τον Φιλίπ Πετρούσεφ να προστίθεται κι εκείνος στη λίστα με τους τραυματίες της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Σέρβος τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βιλερμπάν και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική. Λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα βγήκαν τα αποτελέσματά της, τα οποία έδειξαν πως ο Φιλίπ Πετρούσεφ υπέστη οστικό οίδημα.

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ πλέον ξεκινά το δικό του... σπριντ, προκειμένου να είναι πίσω στη δράση όσο πιο σύντομα γίνεται, με την κατάσταση του Σέρβου να επανεκτιμάται το πρωί της Παρασκευής (22/3), ώστε να μπορέσουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού να βγάλουν ένα χρονοδιάγραμμα σχετικά με το πότε θα είναι ξανά πίσω στη δράση ο παίκτης.

Ο Πετρούσεφ πρόλαβε να αγωνιστεί 7:26, έχοντας 8 πόντους με 3/3 εντός παιδιάς και 2/2 βολές, ενώ έκανε και 1 κλέψιμο, συγκεντρώνοντας συνολικά 9 βαθμούς στην αξιολόγηση, πριν αποχωρήσει τραυματίας.

Φαλ στο Sportal: «Θέλω να αποσυρθώ στον Ολυμπιακό - Αυτός με βάφτισε κροκόδειλο»
EUROLEAGUE

23:30 - 21.03.2024

Φαλ στο Sportal: «Θέλω να αποσυρθώ στον Ολυμπιακό - Αυτός με βάφτισε κροκόδειλο»

Ο Μουστάφα Φαλ μίλησε στην κάμερα του Sportal με το πέρας του αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Βιλερμπάν, τονίζοντας πως θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του στον Πειραιά, ενώ αποκάλυψε τον άνθρωπο που τον βάφτισε κροκόδειλος.

🔴Ολυμπιακός - Βιλερμπάν 80-64: Με τρομερό φίνις, Φαλ και Πίτερς... ξόρκισε το κακό!