Γλίτωσε τα χειρότερα ο Πετρούσεφ - Μένει εκτός δράσης για δυο-τρεις εβδομάδες

Φιλίπ Πετρούσεφ

i

©Intime

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Πετρούσεφ - Μένει εκτός δράσης για δυο-τρεις εβδομάδες

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:46 - 22.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:12 - 22.03.2024

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον 15 μέρες, εξαιτίας του τραυματισμού που αποκόμισε στο ματς του Ολυμπιακού με τη Βιλερμπάν. Σε ποια ματς θα απουσιάσει ο Σέρβος σέντερ/ φόργουορντ.

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο 23χρονος Σέρβος σέντερ/ φόργουορντ του Ολυμπιακού στο ματς με τη Βιλερμπάν χτύπησε στο γόνατο κι αποχώρησε λίγο πριν από το τέλος της δεύτερης περιόδου, φεύγοντας κατευθείαν για το νοσοκομείο.

Η πρώτη διάγνωση ανέφερε ότι έχει υποστεί οστικό οίδημα, κάτι που θα τον άφηνε εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 10 μέρες. Η κατάσταση του Πετρούσεφ επανεκτιμήθηκε σήμερα (22/3) και τελικά θα απουσιάσει για 2-3 εβδομάδες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

Ποια ματς χάνει

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ στα 7 λεπτά που πρόλαβε να αγωνιστεί κόντρα στη Βιλερμπάν πέτυχε 8 πόντους με 3/3 δίποντα και 2/2 ελεύθερες βολές, ενώ είχε κι ένα κλέψιμο. Ο δευτεραθλητής κόσμου με την Εθνική Σερβίας θα απουσιάσει σίγουρα στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα στην Πάτρα για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Basket League το προσεχή Κυριακή (24/3, 17:15).

Από εκεί και πέρα αναμένεται να χάσει το ματς κόντρα στη Παρτίζαν στο Βελιγράδι για την 32η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της EuroLeague (28/3, 21:30) αλλά και την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (4/4, 20:00) για την 33η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Έτσι, ο Φιλίπ Πετρούσεφ αν όλα κυλήσουν κατ΄ ευχήν θα προλάβει -έστω οριακά- να αγωνιστεί στο εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της EuroLeague, το οποίο όπως ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ είναι ήδη sold out.

Να ελέγξει αυτά που μπορεί και να παλέψει για αυτό που αξίζει

Να ελέγξει αυτά που μπορεί και να παλέψει για αυτό που αξίζει

Ο Ολυμπιακός έκανε το χρέος του, πήρε ακόμα μια νίκη, όμως η συνέχεια δεν είναι εύκολη. Εκείνος όμως πρέπει να δείξει τον πραγματικό του εαυτό και να προσπαθήσει να ελέγξει αυτά που μπορεί να ελέγξει. Τα άλλα θα τα δει εν καιρώ. Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης...

Την φετινή σεζόν ο 23χρονος Σέρβος σέντερ/φόργουορντ έχει 9.9 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ μέσο όρο σε 20 λεπτά συμμετοχής στην Stoiximan Basket League και 5.5 πόντους και 3.2 ριμπάουντ μέσο όρο σε 15 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

🔴Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα και όλη τη δράση της Παρασκευής