Τόμας στο Sportal: «Χαίρομαι που βλέπω τον Παναθηναϊκό στο Top 4»

Sportal newsroom 00:18 - 22.03.2024

Ο Ντεσόν Τόμας μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν (80-64) σημείωσε ότι του λείπει η ατμόσφαιρα ενός ελληνικού ντέρμπι και δεν έκρυψε τη χαρά του που ο Παναθηναϊκός βρίσκεται και πάλι στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες στη Euroleague. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 80-64 της Βιλερμπάν για την 31η αγωνιστική της διοργάνωσης και συνεχίζει να παλεύει για μία θέση στην πρώτη τετράδα, που θα του δώσει και το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της διοργάνωσης.

Ο Ντεσόν Τόμας μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά το τέλος του αγώνα. Ο παίκτης της Βιλερμπάν σχολίασε ότι του λείπει η ατμόσφαιρα ενός ελληνικού ντέρμπι και πρόσθεσε ότι χαίρεται που ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στο Top 4 της διοργάνωσης και διεκδικεί το πλεονέκτημα έδρας με αξιώσεις.

«Πάντα είναι ωραίο να επιστρέφω στην Ελλάδα. Είναι ένα πολύ όμορφο μέρος. Πέρασα όμορφα όσο καιρό αγωνιζόμουν στον Παναθηναϊκό. Νιώθω την Ελλάδα δεύτερο σπίτι μου», σημείωσε αρχικά ο Ντεσόν Τόμας.

Ο παίκτης της Βιλερμπάν ρωτήθηκε και για την ατμόσφαιρα του ΣΕΦ, αφού υπήρξε παίκτης του Παναθηναϊκού και έζησε ντέρμπι. «Είναι πάντα "τρελό" ένα ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Είναι διαφορετικές οι συνθήκες. Ακόμη και σήμερα ο κόσμος βοήθησε τον Ολυμπιακό στο τέλος του αγώνα. Μου λείπουν οι καταστάσεις του ντέρμπι. Μου λείπει αυτός ο ανταγωνισμός», απάντησε ο Τόμας.

«Θα δούμε στο μέλλον. Είμαι συγκεντρωμένος στη Βιλερμπάν», είπε ο παίκτης της γαλλικής ομάδας σε ερώτηση για το αν θα επέστρεψε στην Ελλάδα.

Τέλος, ο Τόμας εξέφρασε την άποψή του για το γεγονός ότι οι ελληνικές ομάδες πρωταγωνιστούν φέτος στη διοργάνωση. «Αυτό είναι το ελληνικό μπάσκετ. Να βλέπουμε τις δύο ομάδες να παλεύουν για την κορυφή. Χαίρομαι βλέποντας κυρίως τον Παναθηναϊκό στο top-4 μετά από χρόνια», σχολίασε ο Τόμας.

Ολυμπιακός - Βιλερμπάν 80-64: Με τρομερό φίνις, Φαλ και Πίτερς... ξόρκισε το κακό!