Ποντένσε, Έσε, Όρτα και Τσικίνιο βρέθηκαν στο ΣΕΦ κι είδαν από κοντά το Ολυμπιακός - Βιλερμπάν

Όρτα - Ποντένσε

i

Όρτα - Ποντένσε/©Intime

Ποντένσε, Έσε, Όρτα και Τσικίνιο βρέθηκαν στο ΣΕΦ κι είδαν από κοντά το Ολυμπιακός - Βιλερμπάν

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:15 - 22.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:25 - 22.03.2024

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης οι Ντανιέλ Ποντένσε, Σαντιάγο Έσε, Αντρέ Όρτα και Τσικίνιο για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Βιλερμπάν για την 31η αγωνιστική της EuroLeague.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού στήριξε για ακόμη μία φορά το μπασκετικό!

Μετά τον θρίαμβο στη Σερβία και την πρόκριση στους «8» του Europa Conference League o Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδωσε τετραήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του επιβραβεύοντας τους για τη σπουδαία δουλειά που έκαναν. Οι περισσότεροι έφυγαν με τις οικογένειές τους ή φίλους για το εξωτερικό ή σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Από την Τρίτη (19/3), όμως, επέστρεψαν και πάλι στο Ρέντη και ξεκίνησαν τις προπονήσεις τους υπό τις οδηγίες του Βάσκου κόουτς.

Έτσι, όσοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες συνεχίζουν τις προπονήσεις στο Ρέντη. Ορισμένοι θέλησαν να στηρίξουν το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου κι έτσι το βράδυ της Πέμπτης (21/3) βρέθηκαν στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βιλερμπάν για την 31η αγωνιστική της EuroLeague. Συγκεκριμένα, όπως έκαναν γνωστό μέσα από τα social media ο Σαντιάγο Έσε, ο Αντρέ Όρτα, ο Ντανιέλ Ποντένσε κι ο Τσικίνιο είδαν από τις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου τη «μάχη» των «ερυθρόλευκων» με τη γαλλική ομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έφεραν γούρι στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, καθώς επικράτησε με 80-64 της Βιλερμπάν και πανηγύρισε την 19η νίκη της στη EuroLeague και συνέχισε προς τους στόχους της εξάδας και της τετράδας στην κανονική περίοδο.

ΕΠΟΣ: Στο ΣΕΦ ο «Γάλλος» από τους «Απαράδεκτους»
EUROLEAGUE

22:18 - 21.03.2024

ΕΠΟΣ: Στο ΣΕΦ ο «Γάλλος» από τους «Απαράδεκτους»

Ο Ολυμπιακός είχε κάτι... ξεχωριστό για τους φίλους του, καθώς, στο ματς με τη Βιλερμπάν, εκτός από τον Μουστάφα Φαλ, τον οποίον θα κρατήσει μέχρι και το 2027, η ομάδα του Πειραιά έφερε και τον «Γάλλο» από τους «Απαράδεκτους»!

Να αναφέρουμε ότι ο Φίλιπ Πετρούσεφ τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο (πρόλαβε να παίξει ένα επτάλεπτο) κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στους Γάλλους και μετέβη στο «Ιατρικό» για μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Σέρβος σέντερ/ φόργουορντ έδειξαν ότι έχει υποστεί οστικό οίδημα. Η κατάστασή του επανεκτιμηθεί σήμερα (22/3) και θα γίνει γνωστός ο χρόνος απουσίας του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της πειραϊκής ομάδας.

🔴Ολυμπιακός - Βιλερμπάν 80-64: Με τρομερό φίνις, Φαλ και Πίτερς... ξόρκισε το κακό!