Η ομάδα του Βεζένκοφ στο Fantasy: Με δύο παίκτες του Παναθηναϊκού, κανένας του Ολυμπιακού και κόουτς ο Ομπράντοβιτς

Η ομάδα του Βεζένκοφ στο Fantasy: Με δύο παίκτες του Παναθηναϊκού, κανένας του Ολυμπιακού και κόουτς ο Ομπράντοβιτς

Γιώργος Γαβριλάκης 10:59 - 25.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:02 - 25.02.2024

Η EuroLeague αποκάλυψε την πεντάδα του Σάσα Βεζένκοφ στο Fantasy Challenge και σε αυτή συμμετέχει ο Ματίας Λεσόρ, ο Ντίνος Μήτογλου και κανένας πρώην συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό. Ενώ για προπονητή, έχει επιλέξει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Η δράση της EuroLeague δεν αφορά μόνο στους παίκτες που ανήκουν στις ομάδες του επιπέδου της. Ούτε μονάχα στους φιλάθλους που ξελαρυγγιάζονται στις κερκίδες για να βοηθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα. Μέσω του Fantasy Challenge που έχει δημιουργήσει εδώ και χρόνια η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και πλέον το εξελίσσει με εντυπωσιακούς ρυθμούς, ο καθένας μπορεί να φτιάξει μία ομάδα και να γίνει προπονητής, τζένεραλ μάνατζερ και πρόεδρος ταυτόχρονα.

Αυτό έκανε και ο MVP της EuroLeague για τη σεζόν 2022-23: Ο Σάσα Βεζένκοφ. Και ναι μεν ο Βούλγαρος φόργουορντ, δεν ανήκει στον Ολυμπιακό και στην διοργάνωση γενικότερα, καθώς βρίσκεται από το καλοκαίρι στις ΗΠΑ για τους Σακραμέντο Κινγκς του ΝΒΑ, αλλά δεν ξεχνά τις... ρίζες του.

Μάλιστα, η EuroLeague αποκάλυψε την ομάδα που έχει φτιάξει ο Βεζένκοφ και με την οποία «κατεβαίνει» στο online τουρνουά. Το εντυπωσιακό είναι πως δεν περιλαμβάνει σε αυτή κανέναν από τους πρώην συμπαίκτες του στην ομάδα του Πειραιά, ούτε τον τέως προπονητή του.

Την ίδια ώρα, που στον εικονικό πάγκο του τέως σταρ των «ερυθρολεύκων», κάθεται ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς της Παρτίζαν και στο παρκέ υπάρχουν δύο παίκτες του Παναθηναϊκού: Ο Ματίας Λεσόρ και ο Ντίνος Μήτογλου.

Σε αυτούς τους δύο έχει στηριχθεί η Team Vezenkov, που ο ίδιος με χιούμορ την ονομάζει «Sasha 2023 BC new AFM» και πλαισιώνεται από τον Σέιν Λάρκιν την Αναντολού Εφές, τον Τσίμα Μονέκε της Μπασκόνια και πέμπτος της παρέας που έχει δημιουργήσει είναι ο Ρόκας Γκιεντράιτις του Ερυθρού Αστέρα.