Η Μπασκόνια συζητάει τις ανανεώσεις Σεντεκέρσκις-Κότσαρ!
i

© Euroleague Basketball

Η Μπασκόνια συζητάει τις ανανεώσεις Σεντεκέρσκις-Κότσαρ!

Γιάννης Πάλλας 21:19 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:20 - 24.02.2024

Ισπανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συζητήσεις αναφορικά με τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Τάντας Σεντεκέρσκις και Μάικ Κότσαρ

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Τάντας Σεντεκέρσκις και τον Μάικ Κότσαρ βρίσκεται η Μπασκόνια, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, όσον αφορά τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους.

Η διοίκηση της ομάδας των Βάσκων φαίνεται πως ξεκίνησε κάποιες πρώτες επαφές, ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή των δυο παικτών, που αποτελούν σημαντικές μονάδες για τον σύλλογο, όχι μόνο για τη φετινή σεζόν, αλλά και για το μέλλον.

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα της «El Correo», οι Βάσκοι έχουν καταθέσει ήδη πρόταση επέκταση της συνεργασίας τους με τον Τάντας Σεντεκέρσκις, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Μάλιστα, για τον 26χρονο Λιθουανό φόργουορντ ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει πριν από λίγο καιρό η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Τάντας Σεντεκέρσκις έχει φέτος 9.8 πόντους ανά αγώνα και 7.2 ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα, με συνέπεια να θεωρείται ένα από τα δυνατά «χαρτιά» του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Όσο για τον Μάικ Κότσαρ, που φέτος έχει 6.2 πόντους και 3.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο Ευρωλίγκα, η διοίκηση της Μπασκόνια θέλει να προβεί στην επέκταση της συνεργασίας τους.