Κάταγμα στο δεξί καρπό ο Γόντικας, χάνει την υπόλοιπη σεζόν με το Λαύριο!
i

©InTime

Κάταγμα στο δεξί καρπό ο Γόντικας, χάνει την υπόλοιπη σεζόν με το Λαύριο!

Γιάννης Πάλλας 18:02 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:08 - 24.02.2024

Με κάταγμα στο δεξί καρπό αποχώρησε από το φιλικό του Λαυρίου με τον Κολοσσό ο Κωστής Γόντικας σε μια αναμέτρηση, όπου οι Ροδίτες επικράτησαν με 78-73

Σοκαρισμένοι είναι στο Λαύριο, καθώς στο εντός έδρας φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που έδωσαν με τον Κολοσσό έχασαν τον Κωστή Γόντικα για όλη την υπόλοιπη σεζόν με κάταγμα στον δεξί καρπό!

Ο σέντερ της ομάδας της Λαυρεωτικής στην ήττα (78-73) της ομάδας του στο προπονητικό φιλικό αποχώρησε πριν το τέλος της αναμέτρησης έχοντας τραυματιστεί σοβαρά.

Η διάγνωση που έγινε από το ιατρικό επιτελείο του Λαυρίου είναι κάταγμα στον δεξί καρπό του Κωστή Γόντικα. Την Κυριακή (25/2) θα χειρουργηθεί για την αποκατάσταση του σοβαρού τραυματισμού του.

Εκτίμηση για το χρονικό διάστημα της απουσίας του θα γίνει μετά το χειρουργείο, αλλά σε κάθε περίπτωση ο διεθνής σέντερ χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Όσον αφορά το φιλικό παιχνίδι και τον Κολοσσό ο Κούρο Σεγκούρα είχε την ευκαιρία να δει τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας των παικτών του.

Σε διαπραγματεύσεις με Χάνλαν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τελειώνει άμεσα το deal
REST OF THE WORLD

15:59 - 24.02.2024

Σε διαπραγματεύσεις με Χάνλαν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τελειώνει άμεσα το deal

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας βγήκε στην αγορά, μετά το «ναυάγιο» της υπόθεσης Ουίλ Μπάρτον, με την ρωσική ομάδα να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Βαρέζε, ώστε να κάνει δικό της τον Ολιβιέ Χάνλαν ως το τέλος της σεζόν.

Μάλιστα, έδειξαν καλά στοιχεία στο παρκέ απέναντι στο Λαύριο. Παρά την απουσία του Λούκα Μπραϊκοβιτς (έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Αυστρίας), ο Κολοσσός έδειξε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και τον αγώνα (3 Μαρτίου) με τον Παναθηναϊκό AKTOR.