Χωρίς τέσσερις παίκτες η Εθνική στην εκτός έδρας αναμέτρηση με Ολλανδία

Χωρίς τέσσερις παίκτες η Εθνική στην εκτός έδρας αναμέτρηση με Ολλανδία

Χρήστος Τσάλτας 15:33 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:41 - 24.02.2024

Η Εθνική ομάδα αναχωρεί για την Ολλανδία, με τον Βασίλη Σπανούλη να μην υπολογίζει στους Τόμας Ουόκαπ, Ντίνο Μήτογλου, Κώστα Παπανικολάου και Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Η νίκη απέναντι στην Τσεχία ανήκει στο παρελθόν για την Εθνική, που εστιάζει την προσοχή της στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ολλανδία. Η «γαλανόλευκη» θέλει να κάνει το 2Χ2 στον όμιλο και να βάλει βάσεις για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, σε ένα παιχνίδι που ο Βασίλης Σπανούλης θα μετράει απουσίες.

Οι Ντίνος Μήτογλου, Κώστας Παπανικολάου και Τόμας Ουόκαπ τέθηκαν εκτός μάχης, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Γιάνούλη Λαρεντζάκη, που ένιωσε ενοχλήσεις και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί ενόψει συνέχειας.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Παπαγιάννης ένιωσε μυικό σπασμό και υποβλήθηκε σε μαγνητική, με τα αποτελέσματα να αναμένονται εντός της ημέρας.

Όπως αναφέρει η ΕΟΚ: Η Εθνική Ανδρών άρχισε με επιτυχία, τη νίκη επί της Τσεχίας στο κατάμεστο ΣΕΦ, την πορεία της στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025 και σήμερα (24/2) οι διεθνείς επέστρεψαν στο γήπεδο αφού υπάρχει το ταξίδι στη Χάγη για το ματς της Δευτέρας (26/2) με την Ολλανδία.

Στη σημερινή προπόνηση συμμετείχαν 11 παίκτες. Οι Κώστας Παπανικολάου, Ντίνος Μήτογλου και Τόμας Ουόκαπ δεν θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία για το δεύτερο παιχνίδι.

Εκτός αποστολής θα μείνει και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος δεν είχε συμμετάσχει στις πρώτες προπονήσεις λόγω προβλήματος στο μηνίσκο, έπαιξε στον χθεσινό αγώνα παρά τις ενοχλήσεις, όμως αυτές εντάθηκαν και δεν θα συνεχίσει με την ομάδα.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία λόγω μυικού σπασμού που ένιωσε στον αριστερό προσαγωγό και αναμένονται τα αποτελέσματα.