Το «χαίρομαι για την πρώτη νίκη αυτού του τύπου» του Ουόκαπ για Σπανούλη και το πατρικό χάδι του κόουτς (vid)

Το «χαίρομαι για την πρώτη νίκη αυτού του τύπου» του Ουόκαπ για Σπανούλη και το πατρικό χάδι του κόουτς (vid)

Ο Τόμας Ουόκαπ εξέφρασε τη χαρά του για τη νίκη της Ελλάδας απέναντι στην Τσεχία, καθώς αποτέλεσε την πρώτη του Βασίλη Σπανούλη, με τον «Kill Bill» δείχνει την ευνγμοσύνη του για την δήλωση του παίκτη του με ένα χάδι.

O Τόμας Ουόκαπ αποτέλεσε τον κορυφαίο της Εθνικής Ανδρών στη νίκη απέναντι στην Τσεχία, με τον ίδιο να στέκεται στον Βασίλη Σπανούλη κατά την διάρκεια των δηλώσεών του.

Ο «Ουοκαπόπουλος», ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι 16 πόντους, 8 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 5 κλεψίματα, τόνισε πως χαίρεται για τη νίκη, τόσο για την ατμόσφαιρα, όσο και για το ότι αποτέλεσε την πρώτη του Βασίλη Σπανούλη ως προπονητή της Εθνικής, με τον «Kill Bill» να... απαντά με ένα «πατρικό» χάδι στο σβέρκο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη σε αυτή την υπέροχη ατμόσφαιρα και που είμαι μέλος αυτής της προσπάθειας. Χαίρομαι και για την πρώτη νίκη του προπονητή μας. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε λάθη, είχαμε κακές αποφάσεις, αλλά καταφέραμε να το ελέγξουμε με την πάροδο του χρόνου. Η διάθεση ήταν όμως εκεί από το πρώτο λεπτό, θέλαμε να δείξουμε πως αρχίζουμε κάτι καλό. Ήταν ένα εξαιρετικό ξεκίνημα σε μια νέα προσπάθεια. Είμαι ευγνώμων στην Ελλάδα για το διαβατήριο, είναι κάτι που το σέβομαι και προσπαθώ να εκπροσωπώ τη χώρα με τον καλύτερο τρόπο. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι διαφορετική από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού, νιώθεις ότι δεν εκπροσωπείς κάποια εκατομμύρια οπαδούς, αλλά όλους τους Έλληνες, δέκα εκατομμύρια ανθρώπους. Θέλουμε να κάνουμε περήφανη τη χώρα», ήταν τα λόγια του Τόμας Ουόκαπ.