Με Μήτρου - Λονγκ στην Ολλανδία η Εθνική

Ναζ Μήτρου Λονγ

i

© Intime

Με Μήτρου - Λονγκ στην Ολλανδία η Εθνική

Aχιλλέας Μαυροδόντης 08:46 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 08:46 - 24.02.2024

Η Εθνική θα παρουσιαστεί αλλαγμένη στο παιχνίδι με αντίπαλο την Ολλανδία, καθώς ο Βασίλης Σπανούλης έχει σκοπό να ξεκουράσει, όπως όλα δείχνουν, τους Ουόκαπ, Παπανικολάου και Μήτογλου, με τον Ναζ Μήτρου - Λονγκ να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τα γαλανόλευκα.

Η Εθνική μας ομάδα ταξιδεύει για την Ολλανδία, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τους «Οράνιε», με τη σύνθεση της Εθνικής μας όμως να είναι λίγο διαφορετική σε σχέση με αυτό που είδαμε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και το ματς της πρεμιέρας με αντίπαλο την ομάδα της Τσεχία.

Ο Τόμας Ουόκαπ, όπως όλα δείχνουν, δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας, με τον Ναζ Μήτρου Λονγκ να παίρνει την θέση του στην 12άδα, καθώς ο ηγέτης του Ολυμπιακού και ακρογωνιαίος λίθος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα χρειαστεί ξεκούραση μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια με το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα και την Εθνική. Έτσι, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Βασίλης Σπανούλης δεν έχει σκοπό να πιέσει περισσότερο τον παίκτη του, μετά και τα 32 λεπτά συμμετοχής του στην πρεμιέρα με την Τσεχία (τελείωσε το ματς με 16 πόντους, 8 ασίστ, 8 ριμπάουντ και 5 κλεψίματα), αφήνοντάς τον στην Αθήνα να ξεκουραστεί.

Το ίδιο θα ισχύσει, όπως όλα δείχνουν και για τους Κώστα Παπανικολάου και Ντίνο Μήτογλου.

Οι οδηγίες του κόουτς Σπανούλη!

Ο αρχηγός της Εθνικής και του Ολυμπιακού, όπως και ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού και της Γαλανόλευκης, έχουν τραβήξει αρκετό κουπί τη σεζόν που διανύουμε σε Stoiximan Basket League και Euroleague, με τον Βασίλη Σπανούλη, παρότι στηρίζει πολλά πάνω τους, να μην έχει σκοπό να τους κουράσει κι εκείνους με ένα ταξίδι και ένα ματς κόντρα σε ομάδα με λιγότερο ταλέντο από την δική μας.

Μένει να δούμε σε ποια άλλη αλλαγή θα προχωρήσει ο Βασίλης Σπανούλης (εάν προχωρήσει σε κάποια), ενώ θυμίζουμε πως εκτός 12άδας στο παιχνίδι με την Τσεχία έμειναν οι Μιχάλης Λούντζης, Λευτέρης Μαντζούκας, Βαγγέλης Ζούγρης και Ναζ Μήτρου Λονγκ.

Το τζάμπολ του αγώνα της Ελλάδας απέναντι στην Ολλανδία είναι προγραμματισμένο για την Δευτέρα 26 Φλεβάρη στις 20:30 στο Ντεν Χάαγκ της «Κάτω Χώρας», αναμέτρηση που διεξάγεται στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του έκτου ομίλου των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2025.

Τριάδα - όνειρο οι Μήτογλου, Παπανικολάου, Ουόκαπ και νίκη για την Ελλάδα στο ντεμπούτο του Σπανούλη!
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

23:04 - 23.02.2024

Τριάδα - όνειρο οι Μήτογλου, Παπανικολάου, Ουόκαπ και νίκη για την Ελλάδα στο ντεμπούτο του Σπανούλη!

Σε ένα κατάμεστο από 12.439 φίλους της εθνικής ομάδας ΣΕΦ, η Ελλάδα επικράτησε με σκορ 72-64 της Τσεχίας για την προκριματική φάση του Eurobasket 2025. Καταπληκτική εμφάνιση από τους Μήτογλου, Παπανικολάου και Ουόκαπ που ήταν ο πολιορκητικός κριός της γαλανόλευκης στο ντεμπούτο του Σπανούλη