Ο Μήτογλου έκλεψε, κάρφωσε και ξεσήκωσε 12.436 θεατές! (vid)

Ο Μήτογλου έκλεψε, κάρφωσε και ξεσήκωσε 12.436 θεατές! (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 22:31 - 23.02.2024 / Ανανεώθηκε: 01:25 - 24.02.2024

Ο Ντίνος Μήτογλου έκλεψε τη μπάλα στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης της Ελλάδας με την Τσεχία και κάρφωσε στο αντίπαλο καλάθι, ξεσηκώνοντας 12.436 φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του ΣΕΦ.

Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν ο πρώτος σκόρερ της Ελλάδας στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Τσεχία με 14 πόντους (από τους συνολικά 22 που σημείωσε στην αναμέτρηση, κάνοντας ρεκόρ με την Εθνική), όμως μια φάση ξεχώρισε λίγο περισσότερο από τις άλλες.

Ο φόργουορντ της Ελλάδας έκλεψε τη μπάλα και ξεχύθηκε μόνος του στο ανοιχτό γήπεδο, καρφώνοντας με δύναμη τη μπάλα στο αντίπαλο καλάθι.

Το σχετικό βίντεο με το κάρφωμα του Ντίνου Μήτογλου:

Αυτή η φάση ήταν αρκετή για να σηκώσει στο πόδι όλο το ΣΕΦ, το οποίο είναι κατάμεστο, με 12.436 θεατές να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους το μεγάλο καλάθι του Ντίνου Μήτογλου.

Το ποστ της FIBA για το sold out στο ΣΕΦ:

Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής μας στο ΣΕΦ μετά από 26 χρόνια μακριά από αυτό, επιστροφή που συνδυάστηκε και με το ντεμπούτο του Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο της Επίσημης Αγαπημένης. Εν τέλει, αυτή η επιστροφή ήταν και νικηφόρα, με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας να παίρνει τη νίκη με 72-64, κάνοντας ιδανικό «ποδαρικό» τόσο στο... νέο της σπίτι, όσο και στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025.

Βέβαια, η Ελλάδα θα αργήσει να επιστρέψει στο ΣΕΦ, καθώς το «παράθυρο» του Φλεβάρη της επιφυλάσσει και ένα ταξίδι, με τον Βασίλη Σπανούλη και τους παίκτες του να ετοιμάζουν βαλίτσες για την Ολλανδία, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τους «Οράνιε» για την δεύτερη αγωνιστική των Προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2025.

Τριάδα - όνειρο οι Μήτογλου, Παπανικολάου, Ουόκαπ και νίκη για την Ελλάδα στο ντεμπούτο του Σπανούλη!
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

23:04 - 23.02.2024

Τριάδα - όνειρο οι Μήτογλου, Παπανικολάου, Ουόκαπ και νίκη για την Ελλάδα στο ντεμπούτο του Σπανούλη!

Σε ένα κατάμεστο από 12.439 φίλους της εθνικής ομάδας ΣΕΦ, η Ελλάδα επικράτησε με σκορ 72-64 της Τσεχίας για την προκριματική φάση του Eurobasket 2025. Καταπληκτική εμφάνιση από τους Μήτογλου, Παπανικολάου και Ουόκαπ που ήταν ο πολιορκητικός κριός της γαλανόλευκης στο ντεμπούτο του Σπανούλη