Στο ΣΕΦ για το Ελλάδα - Τσεχία οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος

Στο ΣΕΦ για το Ελλάδα - Τσεχία οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:41 - 23.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:49 - 23.02.2024

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, βρέθηκαν στο ΣΕΦ, στην γνωστή του θέση στα VIP, αυτή τη φορά όχι για να δουν την ομάδα τους, αλλά για να παρακολουθήσουν στην αναμέτρηση της Ελλάδας με την Τσεχία.

Η Ελλάδα υποδέχεται την Τσεχία στο ΣΕΦ για την πρώτη αγωνιστική των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2025 (21:00), με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο να μην χάνουν την ευκαιρία να βρεθούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όχι για παιχνίδι του Ολυμπιακού, αλλά για την Επίσημη Αγαπημένη.

Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακού βρέθηκαν στην γνωστή τους θέση, στα VIP του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Τσεχία.

Μάλιστα αναμένεται να μην είναι οι μοναδικοί εκπρόσωποι του Ολυμπιακού, καθώς πολλοί παράγοντες, όπως ο Νίκος Λεπενιώτης και παίκτες αναμένονται στο ΣΕΦ για την μεγάλη αναμέτρηση της Ελλάδας με την Τσεχία.

Το ματς αναμένεται να διεξαχθεί σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ, με τον κόσμο να εξαφανίζει τα εισιτήρια και να στέκεται στο πλευρό της Εθνικής μας στον κρίσιμο αγώνα απέναντι στους Τσέχους. Παράλληλα, είναι η ιδανική επιστροφή της Επίσημης Αγαπημένης στο ΣΕΦ μετά από 26 χρόνια, καθώς «σπίτι» της τα τελευταία χρόνια ήταν το ΟΑΚΑ.

Τριάδα - όνειρο οι Μήτογλου, Παπανικολάου, Ουόκαπ και νίκη για την Ελλάδα στο ντεμπούτο του Σπανούλη!
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

23:04 - 23.02.2024

Τριάδα - όνειρο οι Μήτογλου, Παπανικολάου, Ουόκαπ και νίκη για την Ελλάδα στο ντεμπούτο του Σπανούλη!

Σε ένα κατάμεστο από 12.439 φίλους της εθνικής ομάδας ΣΕΦ, η Ελλάδα επικράτησε με σκορ 72-64 της Τσεχίας για την προκριματική φάση του Eurobasket 2025. Καταπληκτική εμφάνιση από τους Μήτογλου, Παπανικολάου και Ουόκαπ που ήταν ο πολιορκητικός κριός της γαλανόλευκης στο ντεμπούτο του Σπανούλη