Ολοταχώς για sold out το Ελλάδα - Τσεχία
i

© Intime

Ολοταχώς για sold out το Ελλάδα - Τσεχία

Το Ελλάδα - Τσεχία αναμένεται να διεξαχθεί σε ένα «καυτό» ΣΕΦ, καθώς λιγότερα από 1000 εισιτήρια απομένουν για την αναμέτρηση.

Η Εθνική μας θα έχει δυναμική υποστήριξη στο ΣΕΦ, καθώς το φαληρικό στάδιο αναμένεται να είναι κατάμεστο στο παιχνίδι της Ελλάδας με την Τσεχία.

Όπως ενημέρωσε η ΕΟΚ, έχουν απομείνει λιγότερα από 1000 εισιτήρια προς διάθεση, κάτι που σημαίνει πως η Εθνική μας ομάδα θα έχει πάνω από 11.000 φιλάθλους στο πλευρό της για το πολύ σημαντικό ματς με την παρέα του Σατοράνσκι, στο οποίο το συγκρότημα του Βασίλη Σπανούλη θέλει τη νίκη, ώστε να ξεκινήσει με το δεξί στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025.

Με Ουόκαπ ως νατουραλιζέ η Εθνική κόντρα στην Τσεχία
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

17:12 - 22.02.2024

Με Ουόκαπ ως νατουραλιζέ η Εθνική κόντρα στην Τσεχία

Ο Τόμας Ουόκαπ θα είναι ο νατουραλιζέ της Εθνικής μας ομάδας για το ματς απέναντι με την Τσεχία (23/2), με τον Βασίλη Σπανούλη να επιλέγει τον ηγέτη του Ολυμπιακού έναντι του συμπαίκτη του, Ναζ Μήτρου Λονγκ

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ σχετικά με τα εισιτήρια:

Η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει αύριο (23/2, 21.00) την Τσεχία και αναμένεται να αγωνιστεί σε ένα κατάμεστο γήπεδο, καθώς λιγότερο από 1.000 εισιτήρια έχουν απομείνει διαθέσιμα.

Οι διεθνείς θα αγωνιστούν σε ένα γεμάτο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας», έχοντας σε αυτό το πρώτο βήμα προς το Ευρωμπάσκετ 2025 την συμπαράσταση του κόσμου που βρίσκεται πάντα δίπλα στην επίσημη αγαπημένη.

Τα τελευταία εισιτήρια διατίθενται ηλεκτρονικά και μπορείτε να τα προμηθευτείτε με ένα κλικ ΕΔΩ