Με Ουόκαπ ως νατουραλιζέ η Εθνική κόντρα στην Τσεχία

Τόμας Ουόκαπ

i

© FIBA

Με Ουόκαπ ως νατουραλιζέ η Εθνική κόντρα στην Τσεχία

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:12 - 22.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:24 - 22.02.2024

Ο Τόμας Ουόκαπ θα είναι ο νατουραλιζέ της Εθνικής μας ομάδας για το ματς απέναντι με την Τσεχία (23/2), με τον Βασίλη Σπανούλη να επιλέγει τον ηγέτη του Ολυμπιακού έναντι του συμπαίκτη του, Ναζ Μήτρου Λονγκ

Ο Τόμας Ουόκαπ θα είναι ο νατουραλιζέ που θα παίξει στο ματς της Ελλάδας απέναντι στην Τσεχία για την πρώτη αγωνιστική των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2025.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε αγωνιστεί (και μάλιστα για πάνω από 30 λεπτά ανά αγώνα) και στο Παγκόσμιο του 2023, επιλέχθηκε από τον Βασίλη Σπανούλη έναντι του Ναζ Μήτρου Λονγκ για το παιχνίδι της Εθνικής μας με αντίπαλο τον... κακό μας δαίμονα, Τσεχία, ματς το οποίο θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ.

Ο Kill Bill, στο περιθώριο της Media Day για τον εν λόγω αγώνα, τόνισε πως «Θα πάμε με τον Τόμας αύριο», εννοώντας τον Τόμας Ουόκαπ, δήλωση που δείχνει και το ποια θα είναι η κατεύθυνση της Γαλανόλευκης σχετικά με την 12άδα.

Ο Ναζ Μήτρου Λονγκ μας είχε αποκαλύψει την κλήση του μέσα από την συνέντευξή του στο Sportal προ ημερών, στην οποία είχε δείξει και έτοιμος για ενδεχόμενο «κόψιμό» του, καθώς, μεταξύ άλλων, είχε δηλώσει πως «Έχω μιλήσει με ανθρώπους της ομοσπονδίας και θα είμαι στην πρώτη συγκέντρωση στις 19 με τα υπόλοιπα παιδιά, ώστε να μάθω το σύστημα. Θα είναι η πρώτη φορά του κόουτς Σπανούλη. Θα είναι ενδιαφέρον να μπω στο κεφάλι του, να μιλήσω μαζί του και να είμαι παρών, ώστε να εκπροσωπήσω αυτή τη χώρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο»

Αγωνία για τον Παπανικολάου - Πονάει στο πόδι και έκανε μαγνητική
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

16:12 - 22.02.2024

Αγωνία για τον Παπανικολάου - Πονάει στο πόδι και έκανε μαγνητική

Ο Κώστας Παπανικολάου ένοιωσε πόνο στο γαστροκνήμιο κι ενώ προετοιμαζόταν για το ματς της εθνικής με την Τσεχία (23/2), πλέον είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στο ματς των προκριματικών του EuroBasket. O αρχηγός του Ολυμπιακού, η εθνική ομάδα και οι «ερυθρόλευκοι» αναμένουν τα αποτελέσματα...